Naar boven

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug in de Normann Copenhagen Rope collectie. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Prachtige Normann Copenhagen tafellampen

Met de Normann Copenhagen Acrobat tafellamp LED ga je je in elk geval nooit vervelen. Dit prachtexemplaar is namelijk altijd in ultieme staat van balans. Ondanks dat de twee delen van de lamp verschillen qua persoonlijkheid, blijven ze altijd verbonden met elkaar door de magneet. Zo verander je eenvoudig de lamp in de stand die jij het liefst hebt. Ben je hem een beetje zat? Dan geef je hem toch een ander uiterlijk mee. Ga je liever voor een wat meer retro lamp? Dan is de Normann Copenhagen Amp Table lamp tafellamp wat voor jou. Werkelijk een prachtig stuk design. Marmer in combinatie met een glazen diffuser. Deze lamp gaat helemaal met de tijd mee. Je kunt de lamp eigenlijk overal neerzetten, want hij heeft een snoerlengte van maar liefst twee meter.

Normann Copenhagen tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafellamp van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Normann Copenhagen