Normann Copenhagen Allez

De elegantie straalt van de design stoelen uit de Allez collectie af. Deze serie van Normann Copenhagen heeft sierlijke lijnen en zachte vormen, waardoor ze een retro look en feel hebben. De constructie daarentegen is verrassend modern. Zo zijn de design stoelen op te splitsen in verschillende componenten, zodat de stoel gevormd kan worden naar de wensen in verschillende omgevingen en situaties. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je de zitting, rugleuning en stoelpoten van de Allez stoel kunt vervangen of omwisselen. Dit gaat heel eenvoudig, wat ontzettend handig is. Bovendien is er genoeg ruimte voor creativiteit door verschillende kleuren met elkaar te af te wisselen. Kortom, de Allez collectie is een aanwinst voor het oog en zit vol praktische voordelen!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Meer over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is sinds 1999 al bezig met het produceren en verkopen van design meubels en woonaccessoires in meer dan 80 landen. Dit gaat niet zonder succes, want er zijn al meer dan 80 design awards binnen gesleept. Deze prestaties zijn te danken aan de oprichters Jan Andersen en Poul Madsen. Dit designer duo is zich bewust van hun positie en gebruikt deze maar al te graag met een bijdrage aan een duurzame industrie. Dit betekent dat zij werken vanuit drie basis principes: durabel, innovatie en transparantie. Dit wordt wederom bewezen in de Allez collectie. De Allez wicker stoel is een mix van gerecycled en nieuw polypropyleen. Dit materiaal is duurzaam verkregen en heeft een lange levensduur, dubbel duurzaam dus. Voor welke Normann Copenhagen stoel ga jij?

De Franse ambiance van Allez

Alsof je een Franse bistro binnen loopt. Zo ziet de Allez collectie van Normann Copenhagen eruit, geïnspireerd op het Franse stadsleven en de bistrocultuur. Deze manier van leven stamt uit het einde van de 19e eeuw en is nog steeds erg geliefd. Ontwerper Simon Legald zocht naar een balans tussen de traditionele sferen van de bistro cultuur, maar wilde ook graag iets eigentijds eraan toevoegen. Het duurde een aantal jaar tot de perfecte balans gevonden was, maar het eindresultaat is er; de prachtige Allez serie! Zo heeft de Allez wicker stoel een traditioneel uiterlijk, maar is hij voorzien van moderne gemakken en kwaliteit. Zo kun je de stoel bijvoorbeeld zowel binnen als buiten gebruiken. Waar creëer jij je eigen Franse bistro?

Normann Copenhagen Allez bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Allez collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.