Normann Copenhagen design

Normann Coopenhagen is opgericht door de ontwerpers Jan Andersen en Poul Madsen. Zij besloten lang geleden te beginnen in een kleine winkel, maar in 2005 besloten zij om een grote stap te zetten. Zij verhuisden naar een oud bioscoopgebouw met een oppervlakte van 1700 m2. Normann Copenhagen is een gevestigde naam die je niet meer kan en mag missen in de designwereld. Logischerwijs zie je die typische Scandinavische woonstijl terugkomen in de producten die het ontwerpersteam van Normann Copenhagen maakt. Kussens, stoelen, banken of simpelweg een vaas? Bij Normann Copenhagen vind je eigenlijk alle producten die je nodig hebt om je huis helemaal af te maken, maar ook compleet mee in te richten. Door het enorme succes van Normann Copenhagen, blijven de prijzen maar binnenstromen. Wij snappen dat maar al te goed.

Zelf samenstellen: Normann Copenhagen My Chair stoelen

De stoelen uit deze collectie kun je eigenlijk volledig zelf samenstellen. Je hebt de keuze uit essenhout of eiken. Ook mag je kiezen uit een onderstel in zes verschillende kleuren. Zo zit er vast een combinatie bij die jou aanspreekt. De My Chair stoel eiken van Normann Copenhagen is de andere variant. De stoel heeft een breedte van 50 centimeter, een diepte van 53 centimeter en een hoogte van 80 centimeter. Wanneer je plaatsneemt op deze stoel, zit je op een hoogte van 45 centimeter. Ontwerper Nicholai Wiig Hansen heeft absoluut de minimalistische eigenschappen in zijn achterhoofd gehouden. Dat is maar goed ook, want zo komen deze stoelen eigenlijk in elke ruimte tot hun recht. Laat dat driegangendiner maar komen met de hele familie, of een avondje voor jezelf met een heerlijk boek, een lekkere kop koffie en een rustgevend muziekje op de achtergrond.

Normann Copenhagen My Chair bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen My Chair collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.