Sorteren op

1-29 van 29 producten

Deens design van Normann Copenhagen

Het Deense designmerk is opgericht in 1999 en staat bekend om prachtige producten. Het is allemaal begonnen toen Jan Andersen en Poul Madsen besloten een verschil te willen maken in de designwereld. Normann Copenhagen begon met een klein winkeltje, maar is enorm gegroeid. Normann Copenhagen is een enorm succesvol bedrijf, met prijzen voor de hippe winkel en het bedrijf heeft ook veel awards voor hun producten gekregen. Normann Copenhagen heeft een unieke collectie designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Hier vind je de mooiste kasten, hanglampen, kussens, spiegels, plaids en opbergbakken. De speelse en verrassende invloeden op de producten zorgen ervoor dat ze stuk voor stuk uniek zijn. De Ace fauteuil laat dit perfect zien. De bekleding en zachte vormen zijn zo uitnodigend. Probeer hier maar eens ‘nee’ tegen te zeggen.

Normann Copenhagen fauteuils: comfortabel en prachtdesign

Een belangrijk onderdeel van een fauteuil is dat het zitcomfort naar verwachting is. Of dat deze zelfs de verwachtingen overtreft. Het allerbelangrijkste is wel: hij mag niet tegenvallen. Gelukkig legt Normann Copenhagen de focus op het zo comfortabel mogelijk maken van de fauteuil. Later gaan ze pas nadenken over het design. Dit blijkt een succesvolle methode te zijn, want elke fauteuil van Normann Copenhagen is een geliefd item. De Swell fauteuil is een echte topper onder de fauteuils. De naam heeft de Swell fauteuil te danken aan de opgezwollen kussens. Deze kussens zorgen ervoor dat je lekker weg kan zakken na een lange werk. Door de goede kwaliteit kan je lang genieten van de fauteuil. Waar ga jij hem zetten?

Normann Copenhagen fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen fauteuil en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Normann Copenhagen fauteuil, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.