Luceplan vloerlampen

Met een Luceplan vloerlamp haal je tijdloos design in huis. Neem bijvoorbeeld de Costanza serie: de Costanza vloerlamp met dimmer en Costanza vloerlamp met aan-/uitschakelaar zijn een elegante aanwinst voor elk interieur. Voor een lamp van formaat kun je terecht bij de Miranda vloerlamp van 182cm, Grande Costanza vloerlamp met dimmer die tot 235cm de lucht in reikt, of de Lady Costanza vloerlamp met dimmer die met een zwaai de kamer in buigt. Ben je fan van strakke lijnen? Bekijk dan de Tango vloerlamp LED en Lola vloerlamp eens. Met hun rechte zwarte frames zijn ze dé blikvanger waar je ze ook maar neerzet. Dus of je nu gaat voor tijdloos, groot, of modern: een Luceplan vloerlamp is een fantastische toevoeging voor je huis.

Sorteren op
Toon als:

1-25 van 25 producten

 1. Luceplan Costanza vloerlamp LED telescopisch met aan-/uitschakelaar aluminium
  Luceplan Costanza vloerlamp LED telescopisch met aan-/uitschakelaar aluminium
  Luceplan Costanza vloerlamp LED telescopisch met aan-/uitschakelaar aluminium € 571,12

  Van: € 361,75

  Aan: € 414,45

 2. Luceplan Costanza vloerlamp telescopisch met aan-/uitschakelaar aluminium
  Luceplan Costanza vloerlamp telescopisch met aan-/uitschakelaar aluminium
  Luceplan Costanza vloerlamp telescopisch met aan-/uitschakelaar aluminium € 376,31

  Van: € 318,75

  Aan: € 371,45

Luceplan vloerlampen: scherp geprijsd & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle vloerlampen van Luceplan. Wij hebben veel op voorraad en kunnen meestal snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling klantadvies 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast vloerlampen heeft Luceplan prachtige hanglampen, tafellampen, wandlampen en plafondlampen.

Flinders klanten beoordelen de producten van Luceplan vloerlampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven