Naar boven

Designverlichting van Luceplan

Luceplan ontwerpt sinds 1978 de mooiste designlampen. Het is ontstaan toen Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi de handen ineen sloegen. Het Italiaanse merk heeft verlichting in alle soorten en maten. Van vloerlampen tot wandlampen en van tafellampen tot hanglampen. Elk in een uniek model. Het milieu is een belangrijk punt voor Luceplan. Zij zijn het eerste verlichtingsbedrijf dat gebruikmaakten van ecologische materialen en technieken. Elke lamp straalt stijl en klasse uit. Dat zie je ook terug bij de Metropoli buitenlamp 56 cm van Luceplan. De lamp is waterproof, energiezuinig en gemakkelijk te openen. Fijn bij het schoonmaken of vervangen van de lamp. Op prachtige locaties zijn deze buitenlampen al gevestigd. Op verschillende cruiseschepen en ook in het Anne Frankhuis kun je deze mooie lamp terugvinden. Is jouw huis misschien de volgende locatie?

Stijlvolle Luceplan buitenlampen

Vaak als mensen hun tuin of balkon gaan inrichten, vergeten ze iets: de verlichting. Het is misschien niet waar je als eerst aan denkt. Dat neemt niet weg dat het een belangrijk onderdeel is. Het is wel zo prettig om ook in de avond van je tuin te kunnen genieten. Zonde als je niks meer ziet van al dat moois. De Luceplan buitenlampen helpen je hiermee. De Grande Costanza Open Air buitenlamp aluminium is een groot succes. De oorspronkelijke binnenlamp was zo populair, dat hij ook een outdoorversie kreeg. De stijlvolle lamp komt overal tot zijn recht. Je tuin kan nu ook het warme gevoel van binnen krijgen. Kom maar op met die zwoele zomeravonden…

Luceplan buitenlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle Luceplan buitenlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Luceplan
Filters
Productsoort
Sokkellamp Vloerlamp Tafellamp Wandlamp Buitenlamp Hanglamp
Kleur
Ontwerper
Bediening
Fitting
Geschikt voor
Hoogte verstelbaar
Kleurtemperatuur
Dimbaar
Materiaal
Op voorraad
Woonstijl
Prijs
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Lichtrichting
Lichtbron meegeleverd
Wattage