Design van Luceplan

Luceplan werd opgericht in 1978 in Italië. De passie en vastberadenheid die kenmerkend is voor het Italiaanse volk dringt door in de ontwerpen van dit bijzondere merk. Lampen in de vorm van een vliegtuig, een halve maan of smalle spiralen: niks is hen te gek. Dit zijn lampen die levenslang meegaan en die met een extreem oog voor detail worden gemaakt. Die enorme toewijding en passie heeft ervoor gezorgd dat Luceplan sinds 2010 deel uitmaakt van de Philips Lighting Consumer Luminaires business. Met tweeduizend verkooppunten verspreid over de hele wereld is Luceplan met recht een grote naam op de lampenmarkt te noemen.

Indrukwekkende Luceplan Mesh hanglampen

Is het een luchtballon? Is het zo’n prachtig spinnenweb waar je met liefde tegenaan loopt? Is het een veiligheidsnet? Nee! Het is de Luceplan Mesh 55 hanglamp LED. Dit kolossale, theatrale pronkstuk werd in 2015 ontworpen door Francisco Gomez Paz en liet sindsdien heel veel monden open vallen. Met name de details van deze eyecatcher zijn bijzonder interessant. Zo kun je de lamp bijvoorbeeld plaatselijk aan- of uitzetten en dus alleen het bovenste of juist onderste deel laten schijnen. Of je kiest één reepje lampjes uit aan de voorkant, achterkant of zijkant en zet dat als enige stukje aan. Deze lamp is dimbaar én hij is ook beschikbaar als plafondlamp. Zoals je leest zijn de mogelijkheden eindeloos. Net zoals de complimenten, overigens.

Luceplan Mesh bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle producten uit de Luceplan Mesh collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuwe product ontvangt.