Het verhaal achter Luceplan  

Luceplan is een Italiaans designlabel dat in 1978 is opgericht door de architecten Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi. Dit merk staat bekend om de prachtige designverlichting en is niet voor niets een grote speler in de wereld van designverlichting. De Costanza lamp is een van de allereerste ontwerpen die zij op de markt brachten. Met deze lampenserie zijn diverse prijzen binnengesleept en dat laat ook direct het grote succes zien van deze klassieker. In de jaren hierop volgden diverse varianten op deze lamp. Een voorbeeld hiervan is de Lady Costanza. Milieu staat hoog in het vaandeel als het gaat om kenmerken. Luceplan was het eerste verlichtingsbedrijf dat gebruikmaakte van ecologische materialen en technieken. Alle lampen stralen klasse, stijl en elegantie uit. Met Luceplan haal je een unieke designlamp in huis die een aanvulling is voor je interieur.

Met een industrieel karakter: Counterbalance lampen

De Luceplan Counterbalance lampen voelen zich helemaal thuis in een industrieel interieur. Toch komen deze lampen door hun design in vrijwel elke ruimte tot hun recht. De Luceplan Counterbalance wandlamp LED verdient een plek op een van jouw vrije wanden. Zo eist hij ook direct je aandacht op. Het is een lamp die wel de ruimte nodig heeft gezien hij een lengte heeft van bijna 192 centimeter. Een variant op deze lamp is de Luceplan Counterbalance spot LED. Dit is de kleinste van het stel met een korte arm, maar die wel die karakteristieke kap heeft die kenmerkend is voor deze serie lampen. Heb je al een mooi plekje in gedachte voor een van deze lampen?

Luceplan Counterbalance bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Luceplan. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Luceplan Counterbalance serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.