LE KLINT tafellampen

Zoals alle producten van dit merk zijn ook de tafellampen van LE KLINT te herkennen uit duizenden. De kenmerkende designs van LE KLINT zijn eigentijds, strak en verrassend. Met een tafellamp van LE KLINT zit je goed. De tafellampen zien er niet alleen heel mooi uit, maar zitten ook technisch goed in elkaar. Zo is de Cylinder 382 tafellamp small gemaakt door papier te vouwen met een speciale LE KLINT techniek. Deze techniek wordt al sinds het ontstaan van LE KLINT gebruikt en houdt het dus al een eeuw vol. De tafellampen van LE KLINT zijn lampen waar je op kunt rekenen. Met verschillende designers zorgt LE KLINT ervoor dat er ook voor jouw donkere hoekje de perfecte tafellamp bestaat. Alleen nog kiezen welke je het allermooist vindt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Design van LE KLINT

De allereerste lamp in de LE KLINT traditie is gemaakt door P.V. Jensen-Klint en op basis van de papiervouwtechniek tot stand gekomen. Deze techniek wordt nog steeds gebruikt voor lampen van LE KLINT. In 1943 begon LE KLINT als officieel merk onder leiding van Tage Klint. Vanaf dag één staat het Deense designmerk bekend om het vakmanschap dat zij leveren. Zo heeft LE KLINT een team van zogenaamde ‘Pleating Technicians’ in dienst. Dit team is speciaal opgeleid om de kenmerkende vouwtechniek toe te passen. Deze techniek is erg specialistisch en dat team bestaat uit specialisten die dat als enigen kunnen. Deze mate van specialisme werkt LE KLINT uit in alles wat zij ontwerpen. Met een tafellamp van LE KLINT haal je dan ook een bijzonder stukje design in huis.

LE KLINT schiet raak met tafellampen

De tafellampen van LE KLINT zijn niet alleen mooi, maar ook erg functioneel. Zo ook de Carronade wand- en tafellamp. De naam zegt het al: deze lamp is multifunctioneel. De tafellamp van LE KLINT kan namelijk aan je lievelingsmuur hangen en zo licht brengen op een onhandig donker plekje. Daarnaast is dit ontwerp natuurlijk ook uiterst geschikt om op tafel te zetten. Door het mechanisme kun je de lamp in elke gewenste richting draaien. Zo kies je dus helemaal zelf welk object of welke hoek je uit wilt lichten. Hij is er ook exclusief als tafellamp: de Carronade tafellamp. Beide lampen zijn ontworpen door Markus Johansson die geïnspireerd is door oude scheepskanonnen. Hij heeft met deze lampen de kogel in de goede richting geschoten.

LE KLINT tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van LE KLINT. Dat betekent dat wij alle tafellampen van LE KLINT kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.