LE KLINT wandlampen

De wandlampen van LE KLINT zijn zowel stijlvol als functioneel, ademen elegantie uit en zijn enorm handig om donkere muren mee te verlichten. Neem bijvoorbeeld de Carronade wand- en tafellamp. Deze lamp is niet alleen handig aan tafel, maar staat ook op de muur erg knap. Vanwege een handig draaimechanisme kun je de wandlamp naar elke gewenste richting draaien. Een multifunctioneel ontwerp dus. LE KLINT werkt altijd met eigentijdse ontwerpers die iedere lamp verheffen tot een waardig stuk design. De wandlampen van LE KLINT misstaan dan ook niet in een interieur van nu. Zowel op functioneel gebied als op het gebied van vorm stellen de wandlampen van LE KLINT niet teleur. Dus haal een stukje (toekomstige) designgeschiedenis in huis met een echte LE KLINT lamp!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

De geschiedenis van LE KLINT

LE KLINT is een merk met een rijke geschiedenis die ver teruggaat. Het merk is ontstaan door ontwerpers uit de familie ‘LE KLINT’. De eerste lamp werd aan het begin van de twintigste eeuw gemaakt door architect en ingenieur P.V. Jensen-Klint. Een tijd daarna werd het merk LE KLINT in 1943 officieel opgericht door zijn nakomeling Tage Klint. Vanaf dat moment is het Deense label uitgegroeid tot een gevestigd designmerk. Vandaag de dag hecht LE KLINT nog steeds veel waarde aan hun rijke geschiedenis. Toch zorgt het merk ook dat ze relevant blijven. Om vernieuwend te blijven, werkt LE KLINT met jonge en verrassende designers die de traditie van het merk een nieuw leven in blijven blazen.

Kwalitatief hoogwaardige wandlampen van LE KLINT

Vanaf het allereerste begin staat LE KLINT bekend om hun uitstekende vakmanschap. Dit komt ook tot uiting in de papiervouwtechniek die zo kenmerkend is voor LE KLINT. Deze techniek is bij de Lamella 236 plafond- en wandlamp van LE KLINT duidelijk te zien. De vouwen die in de lamp verwerkt zijn, worden tegenwoordig gemaakt door een speciaal team. Dit team heet de ‘Pleating Technicians’. De naam zegt het al: dit zijn vakmensen die speciaal voor het vouwen van dit papier zijn opgeleid. Dat de wandlamp gemaakt is door vakmensen is dan ook duidelijk te zien. Het licht komt prachtig door het papier heen. Aan de wandlampen van LE KLINT is duidelijk te zien dat dit meer dan lampen zijn. Of wat dacht je van de Lamella 235 plafond- en wandlamp van LE KLINT?

LE KLINT wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van LE KLINT. Dat betekent dat wij alle wandlampen van LE KLINT kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.