HOUE FALK

Turning trash into treasure. En dat is precies wat het Deense HOUE bij de FALK collectie heeft gedaan. De prachtige collectie stoelen – uiteenlopend van bureau- tot eetkamerstoelen – wordt namelijk volledig geproduceerd uit gerecycled huishoudelijk plastic. HOUE ziet afval als een waardevolle bron en niet langer als het probleem! Het ontwerp van FALK is elegant en uitnodigend, met een duidelijke kenmerkende uitstraling. Het karakter springt van FALK af, maar overdonderd de ambiance niet. Precies daarom past FALK in iedere setting: van huiselijke woonkamer, strak kantoor of sfeervol restaurant. FALK is zelf samen te stellen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Duurzame luxe van HOUE

Prachtige designs, kwalitatief sterke materialen en oog voor duurzaamheid. Sinds 2007 produceert het Deense merk HOUE met deze pijlers in gedachte verschillende (tuin)meubels. HOUE steekt veel energie in de productontwikkeling wat resulteert in hoge standaarden van vakmanschap. Daarnaast worden de producten van HOUE, zoals de FALK collectie, geproduceerd in gerenommeerde fabrieken. Middels een nauwe samenwerking houdt HOUE niet alleen de kwaliteit hoog, maar ontstaat er ook geen massaproductie. HOUE streeft ernaar unieke items te produceren. Zo ook bij de eetkamerstoelen collectie. De gestroomlijnde lijnen, kwalitatief sterke materialen en duurzame productie maken van elk item een uniek stuk.

HOUE FALK is levenslang design

FALK is volledig ontwikkeld én geproduceerd in Denemarken en behelst daarmee de prachtige combinatie van de Deens designtradities en de allernieuwste Deense innovatie. De FALK stoel bestaat uit drie delen: de zetel, de zitting en de benen. Alle onderdelen zijn geproduceerd met oog voor het milieu én met natuurlijke materialen uit verantwoorde bronnen. Daarnaast is FALK ontworpen om een leven lang mee te gaan. HOUE biedt momenteel vijf jaar garantie op alle FALK stoelen. Voorbeeld zijn bijvoorbeeld de FALK stoel met draaibaar onderstel gestoffeerd en de FALK gestoffeerde stoel met zwart onderstel. Heb je al een favoriet op het oog?

HOUE FALK bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle producten uit de HOUE FALK collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.