HOUE eetkamermeubelen

Een diner met de hele familie, fijne wijnavonden met vrienden of kleurplaten inkleuren met de kinderen? De eetkamermeubelen van HOUE zorgen ervoor dat deze momenten met je gezin, familie of vrienden onvergetelijk worden. Daarnaast zorgen de meubels ook voor extra sfeer in de eethoek. Hoe fijn is dat? Denk bijvoorbeeld aan de Float tafel 95x208 van HOUE die in verschillende maten verkrijgbaar is en een belangrijke rol inneemt in jouw eetkamer. Het totaalplaatje maak je compleet met de Grapp stoel met armleuningen van HOUE. Zo wordt de eetkamer in no time een feestje om tijd door te brengen en vooral comfortabel te zitten. In de collectie van HOUE zien we eetkamermeubels die door het toegankelijke karakter in veel verschillende interieurs tot hun recht komen.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Deens design van HOUE

Comfort speelt een belangrijke rol bij eetkamermeubels en zo denkt het team van HOUE hier ook over. Deze gedachte weten de ontwerpers te combineren met vooral prachtige ontwerpen die je elke dag een beetje blij maken. Het Deense merk is in 2007 opgericht en timmert ondertussen alweer heel wat jaren met succes aan de weg. Het luxueuze karakter en de Scandinavische uitstraling maken de woonproducten van HOUE erg geliefd over de hele wereld. De combinatie van simplistisch design en natuurlijke materialen zorgt ervoor dat ze in veel verschillende interieurs tot hun recht komen. Kun jij ook niet wachten om een van de eetkamermeubels van HOUE in je interieur te plaatsen?

Stijlvolle eetkamermeubels van HOUE

De collectie van HOUE kent tal van mooie meubels voor de eetkamer. De Float tafel is daar een schitterend voorbeeld van en is er ook in een kleinere variant: de Float tafel 95x168. De tafel typeert zich door de poten die boven in een vriendelijke lijn naar beneden toe doorlopen. Een andere tafel die zeker niet onderdoet qua design is de Sketch tafel. Het onderstel bestaat uit verschillende met elkaar verbonden poten wat voor een buitengewone uitstraling zorgt. De metalen poten zorgen voor een bijzondere twist en dragen ondertussen bij aan de minimalistische look. Zie jij dit eetkamermeubel van HOUE al in je eigen interieur staan? Deze tafel is er voor zowel vier als zes personen.

HOUE eetkamermeubelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle HOUE eetkamermeubels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.