HOUE levert kwaliteit

HOUE is een Deens merk dat is opgericht in 2007. Hun filosofie is om betaalbare luxe te produceren. De keuze van materialen en het vinden van de juiste oplossingen zijn daarbij heel belangrijk. Er wordt veel tijd gestoken in het productieproces wat zich uit in een hoog vakmanschap gehalte. Dit maakt dat alle producten uniek zijn en je niet het gevoel geven dat je een anoniem massaproduct aanschaft. Het merk werkt uitsluitend met de beste fabrieken met wie ze sinds het begin van hun bestaan nauw samenwerken. Kortom, HOUE levert producten van hoge kwaliteit. Dit zie je ook terug in de Paon serie. Een metalen stoel zit niet altijd even lekker al ziet hij er vaak prachtig uit. HOUE heeft ervoor gezorgd dat de stoelen er sierlijk en aantrekkelijk uitzien, maar dat ze ook nog eens heel erg lekker zitten. Het beste van twee werelden, zo zien we het graag.  

Achteroverleunen op HOUE Paon fauteuils

Een van de opvallende elementen van deze serie is dat alle ontwerpen een hoge rugleuning hebben. Dat maakt dat de stoelen een bepaalde elegante en stijlvolle uitstraling hebben. En natuurlijk dat ze allemaal heerlijk zitten. Zet de Paon fauteuil aan je eettafel buiten en je kunt echt even achteroverleunen en genieten. Lekker lang natafelen gaat nu vanzelf. De stoelen zijn trouwens stapelbaar dus neem er een paar extra voor onverwachte gasten. Of zet de Paon tuinbank daar in de tuin waar de ochtendzon komt om in alle rust je eerste koffie van de dag te drinken. Alle producten zijn er in verschillende kleuren dus het kan niet anders dan dat er eentje bij zit die helemaal tot zijn recht komt in jouw tuin.

HOUE Paon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HOUE. Dat betekent dat wij alle producten uit de HOUE Paon serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.