Graypants Scraplights

De Graypants Scraplights is een verlichtingscollectie met verantwoordelijkheidsgevoel. Deze prachtige lampen worden namelijk gemaakt van kartonafval afkomstig van de lokale gemeenschap in Seattle. De kartonnen onderdelen van de Graypants Scraplights lampen worden met de laser gesneden tot perfecte cirkels die vervolgens aan elkaar worden gelijmd. Omdat dit allemaal met de hand wordt gedaan, haal je met iedere Graypants Scraplights lamp een uniek stukje design in huis. De kartonnen lampen zijn bovendien verkrijgbaar in vijftien verschillende uitvoeringen, zoals de ronde Moon hanglamp of de Disc hanglamp . De Graypants Scraplights variëren ook in afmetingen, zodat je voor iedere ruimte in huis het perfecte formaat kunt vinden. Welke lamp mag bij jou komen hangen?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 42 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 42 producten Terug naar boven

Het Graypants-geheim

Graypants is een unieke designstudio die in 2008 het levenslicht zag in Seattle. Oprichters Seth, Jon en Alan zijn stuk voor stuk creatieve geesten die zich dagelijks bezig houden met productontwerp, architectuur en andere 'fun things in the world’. Inmiddels heeft ook onze eigen hoofdstad Amsterdam een vestiging van dit designlabel. Het wereldwijde succes van de Graypants Scraplights serie hadden zij echter niet voorzien! Al snel werd deze collectie het schoolvoorbeeld voor de rest van de ontwerpen. Duurzaam vormgeven, produceren en het gebruik van verantwoorde materialen staan nu centraal in de Graypants filosofie. 

Kwaliteit en duurzaamheid

De Graypants Scraplights zijn als het ware het vlaggenschip van de collectie van dit designlabel. Met de lancering van deze unieke verlichting maakte Graypants direct duidelijk welke normen en waarden zij hoog in het vaandel hebben staan: duurzaamheid en respect voor mens en milieu. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Graypants Scraplights letterlijk gemaakt worden van afval: karton, om precies te zijn. Maar wees niet bang dat je een lamp in huis haalt die je zo weer kunt weggooien! De Graypants Scraplights worden met de hand gemaakt en daar wordt de grootst mogelijke aandacht aan besteed. Zo kun je jarenlang genieten van jouw Disc hanglamp of de Hive hanglamp.

Graypants Scraplights bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij alle Graypants Scraplights kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Graypants Scraplights collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Graypants Scraplights lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Heb je de andere unieke hanglampen en tafellampen van Graypants al gezien?