Sorteren op

1-36 van 40 producten

Het Graypants-geheim

Graypants is een unieke designstudio die in 2008 het levenslicht zag in Seattle. Oprichters Seth, Jon en Alan zijn stuk voor stuk creatieve geesten die zich dagelijks bezig houden met productontwerp, architectuur en andere 'fun things in the world’. Inmiddels heeft ook onze eigen hoofdstad Amsterdam een vestiging van dit designlabel. Het wereldwijde succes van de Graypants Scraplights serie hadden zij echter niet voorzien! Al snel werd deze collectie het schoolvoorbeeld voor de rest van de ontwerpen. Duurzaam vormgeven, produceren en het gebruik van verantwoorde materialen staan nu centraal in de Graypants filosofie. 

Kwaliteit en duurzaamheid

De Graypants Scraplights zijn als het ware het vlaggenschip van de collectie van dit designlabel. Met de lancering van deze unieke verlichting maakte Graypants direct duidelijk welke normen en waarden zij hoog in het vaandel hebben staan: duurzaamheid en respect voor mens en milieu. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Graypants Scraplights letterlijk gemaakt worden van afval: karton, om precies te zijn. Maar wees niet bang dat je een lamp in huis haalt die je zo weer kunt weggooien! De Graypants Scraplights worden met de hand gemaakt en daar wordt de grootst mogelijke aandacht aan besteed. Zo kun je jarenlang genieten van jouw Drop hanglam of de Disc hanglamp 

Grote Graypants Scraplights

Wie een Graypants Scraplights lamp zoekt die een maatje groter is, kijkt het best even bij de Drum hanglamp. Dit ontwerp is ideaal voor gebruik in commerciële en openbare instellingen, niet in de laatste plaats omdat je deze lamp op maat kunt laten maken. De Graypants Scraplights Drum hanglamp geeft zowel aan de bovenkant als onderkant licht, wat voor een bijzonder effect zorgt. Ook met de Work hanglamp kun je verschillende formaten kiezen: small of large. 

Graypants Scraplights bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij alle Graypants Scraplights kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Graypants Scraplights collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Graypants Scraplights lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.