Actie: -20% op alles van Graypants

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Graypants. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-36 van 51 producten

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde in de Scraplights serie: een collectie lampen gemaakt van het oude karton uit Seattle en omgeving. De kartonnen onderdelen van de lamp worden met een laser gesneden tot perfecte cirkels, waarna ze aan elkaar worden gelijmd. Het resultaat is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants lampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

Van karton naar design

De Graypants hanglampen passen perfect in de trend van het recyclen. Van plastic tot karton: elk materiaal verdient een tweede leven. En dat dit tweede leven design-waardig en vol glamour kan zijn, bewijzen de Scraplights lampen. Neem bijvoorbeeld de Disc hanglamp: deze Graypants hanglamp van kartonnen ringen siert bijvoorbeeld de chicste restaurants wereldwijd. En ook de Drop hanglamp en Bell hanglamp sieren ruimtes over de hele wereld, van woonhuizen tot kantoorpanden. De inwoners van Seattle hadden vast niet verwacht dat hun oud papier ooit nog eens als hanglamp zou schitteren boven iemands eettafel aan de andere kant van de wereld. Dat is nog eens recyclen op zijn best!

Graypants hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij elke Graypants hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Graypants hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Graypants hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.