Naar boven

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde onder andere in de Kerflights serie: een collectie lampen gemaakt van gerecycled karton. De oprichters van Graypants zijn creatieve geesten en houden zich vooral bezig met productontwerp, architectuur en andere ‘fun things in the world’. In het assortiment van Graypants vind je een overvloed aan lampen. Het resultaat van elk van deze lampen is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants tafellampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

Unieke Graypants tafellampen

Iedereen wil wel een uniek exemplaar in huis. Niets leuker dan een lamp die niet iedereen in huis heeft staan. De Graypants Leland tafellamp is zo’n lamp. Door de bijzondere lampenkap en het speelse onderstel valt deze tafellamp in positieve zin op. Het licht komt op een prachtige manier door de lampenkap tevoorschijn. Via een aan- en uitschakelaar bedien je de lamp zoals jij het wilt. Ben je eigenlijk op zoek naar een totaal anders vormgegeven lamp? Dan is de Graypants Tilt White tafellamp wat voor jou. Heb je al goed gekeken naar de lampenkap? Hij is prachtig! Door de ontelbare gaatjes in het karton verspreidt hij heel prettig licht. Deze stoere, elegante lamp voelt zich thuis in de woonkamer, maar komt ook prima uit de voeten in een werkruimte bijvoorbeeld. Heb jij al een mooi plekje gevonden voor deze lamp? Een ding scheelt, hij voelt zich eigenlijk overal wel thuis.

Graypants tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij alle Graypants tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Graypants tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafellamp van Graypants, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.