Frama wandlampen

Ben je op zoek naar Scandinavische verlichting? Dan zit je goed met een Frama wandlamp. De ontwerpen van dit Deense designlabel worden namelijk gekenmerkt door rustige kleuren en strakke lijnen. Het leuke is dat een Frama wandlamp in ieder type interieur past. Van industriële inrichting tot een naturel woonkamer; de bijzondere ontwerpen van Frama voelen zich overal thuis. Neem nu de Frama E27 wandlamp. Dit unieke ontwerp, verkrijgbaar in messing en koperkleur, zorgt ervoor dat het lijkt alsof er een schitterende bol uit de muur komt zetten. Maar de werkelijkheid is veel eenvoudiger: draai een fitting in deze Frama wandlamp en je hebt een fantastisch woonaccessoire.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Het Deense Frama

Verreweg de meeste producten uit de collectie van Frama zijn ontworpen door het label zelf. De ideeën komen tot leven in de zogenaamde Frama Studio, waar vrijheid en creativiteit centraal staan. De collectie van Frama slaat een brug tussen ouderwets en modern, net als de voormalige apotheek waarin de studio gevestigd is. Frama baseert haar ontwerpen op de archetypes van producten en gaat zo letterlijk back to basics. Ook geometrie is belangrijk in de collectie van Frama. Dit betekent dat alle ontwerpen voldoen aan specifieke verhoudingen en afmetingen. Een goed voorbeeld hiervan is de 90 Degrees wandlamp van Frama. De twee koper- of messingkleurige platen vormen een hoek van precies 90 graden met elkaar. In de onderste van de twee is een E27 fitting bevestigd, waar je voor een speels effect bijvoorbeeld een langwerpige lichtbron in kunt draaien. Kortom, vorm is heel belangrijk voor de wandlampen van Frama.

Frama wandlamp draait er niet omheen

Bij de Frama E27 wandlamp 25cm is het duidelijk waar je aan toe bent. Deze lamp draait er niet omheen, en is nooit bang te laten zien wat een lamp in huis heeft. De lichtbron in deze Frama wandlamp steekt als het ware uit de muur. Al is het eigenlijk niet meer dan een fitting met een snoer, toch weet deze wandlamp van Frama steeds weer je aandacht te vangen. Komt het door het glanzende metaal, of is het toch die industrieel ogende combinatie van snoer en fitting? Hoe dan ook, deze Frama wandlamp is een eyecatcher voor iedere muur. De wandlamp heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een E27-fitting. Hij wordt exclusief lichtbron geleverd zodat je zelf een originele vorm of kleur voor het peertje kunt kiezen.

Frama wandlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij iedere Frama wandlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandlamp van Frama en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Frama wandlamp dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.