Frama bijzettafels

Al een tijd op zoek naar een bijzettafel? Wie weet is een van de Frama bijzettafels wel het item dat je zoekt. De Frama bijzettafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen waardoor er vast voor elke ruimte wel een passend item te vinden is. De kleinste van het stel is de Frama Sintra bijzettafel 39. Dit tafeltje geef je eenvoudig een mooie plek naast je bank bijvoorbeeld, maar op de slaapkamer doet hij het ook goed. Het is maar net waar je hem nodig hebt, want eigenlijk komt hij in elke ruimte wel tot zijn recht door het toegankelijke design. Bekijk het complete aanbod om te zien uit welke items je kunt kiezen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Alles over Frama

Frama is een Deens designmerk dat teruggaat naar de basis. Wat willen we daarmee zeggen? Het is eigenlijk heel simpel: back to the basics. Het product is wat het is en dient waarvoor het dient. We hebben het over producten zonder al te veel poespas. De combinatie van natuurlijke materialen, rustige kleuren en strakke, eenvoudige en geometrische lijnen zorgt ervoor dat de meubels in geen enkele ruimte misstaan. Los van deze kenmerken vindt Frama het belangrijk dat zij producten op maat leveren. Dit doen zij door nauw samen te werken met architecten en de uiteindelijke eindgebruiker om de wensen en behoeften te achterhalen en het product zo goed mogelijk te laten slagen. Leuk om te weten: het ontwerpersteam werkt vanuit een studio in de Deense hoofdstad Kopenhagen.

Fraaie Frama bijzettafels

Door de keuze voor marmer en kurk, krijgen de Frama bijzettafels een buitengewoon mooi uiterlijk. Juist de totaal verschillende materialen zorgen er toch voor dat de bijzettafels uit deze collectie verrassend goed uitpakken. Heb jij zo’n leeg plekje in je woning? Dan brengt de Frama Sintra bijzettafel 60 graag wat extra gezelschap en sfeer in deze ruimte. Los van het feit dat deze bijzettafel er schitterend uitziet, is hij ook nog lekker functioneel doordat je er van alles op kunt zetten. Een mooie vaas met bloemen, je favoriete tijdschriften en simpelweg een kop koffie of thee. Deze bijzettafel kan een ruimte helemaal compleet maken.

Frama bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle Frama bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Frama en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.