Frama wandplanken

We kunnen er kort over zijn: een Frama wandplank is géén standaard plankje aan de muur. De combinatie van een stevige eikenhouten plank met dragers van koper, messing of zwart metaal maakt van iedere wand iets speciaals. Of je er nu kruiden, boeken of souvenirs op zet, een Frama wandplank is een soort mini-tentoonstelling van de spullen die jij mooi of handig vindt. Met zijn breedte van 40 cm is de Frama Shelf wandplank 40 cm de kleinste van het stel. Maar vergis je niet! Dankzij zijn diepte van 20 centimeter kun je toch een heleboel kwijt op deze 2 centimeter dikke wandplank van Frama. Wil je meer weten over deze eyecatchers voor aan de muur? Lees dan verder en ontdek alle wandplanken van Frama!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-21 van 21 producten Sorteren op 1-21 van 21 producten Terug naar boven

Het Deense Frama

Verreweg de meeste producten uit de collectie van Frama zijn ontworpen door het label zelf. De ideeën komen tot leven in de zogenaamde Frama Studio, waar vrijheid en creativiteit centraal staan. De collectie van Frama slaat een brug tussen ouderwets en modern, net als de voormalige apotheek waarin de studio gevestigd is. Frama baseert haar ontwerpen op de archetypes van producten en gaat zo letterlijk back to basics. Ook geometrie is belangrijk in de collectie van Frama. Dit betekent dat alle ontwerpen voldoen aan specifieke verhoudingen en afmetingen. Neem de Frama wandplanken uit de Shelf serie: het hout van de plank en het metaal van de dragers staan exact haaks op elkaar. De Frama Shelf wandplank 80 cm, bijvoorbeeld, is qua ontwerp gelijk aan de jaren 50-boekenplank, maar in een nieuw jasje gestoken.

Middenweg voor aan de muur

Natuurlijk is er ook onder de Frama wandplanken zoiets als een gouden middenweg: de Frama Shelf wandplank 60 cm. De inspiratie voor deze wandplank van Frama vormden de typische keukenwandplankjes zoals je die in de jaren 50 in elke Scandinavische keuken zag. De hedendaagse versie is wat strakker van design en past in werkelijk elke ruimte. De lichte ophangbeugels hangen de plank op elegante wijze aan de wand. Een zowel eigentijds als klassiek ontwerp dus, Deens design op zijn best! De Shelf wandplank 60 cm van Frama is gemaakt van eikenhout (tweemaal geolied). De ophangbeugels zijn verkrijgbaar in het zwart, messing of koper.

Frama wandplank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij iedere Frama wandplank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandplank van Frama en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Frama wandplank dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.