Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Stoelen Stoelen

Tafels Tafels

Accessoires Accessoires

Vloerkleden Vloerkleden

Sorteren op 253-288 van 368 producten Laad meer artikelen Sorteren op 253-288 van 368 producten Terug naar boven

Design van Dutchbone

Het team achter het Nederlandse merk Dutchbone is groot liefhebber van meubilair. Om tot hun gevarieerde, unieke en fraaie collectie te komen, reist het Dutchbone designteam de hele wereld over om inspiratie op te doen. De verschillende wereldse invloeden verwerken ze elk op hun eigen manier in de producten. Dutchbone vindt het dan ook de moeite waard om deze inspiratie met jullie te delen in de vorm van producten die een sfeervolle aanwinst voor je interieur vormen. En die collectie vullen ze elke keer weer aan met producten die een juiste balans vinden tussen handwerk en het industriële aspect. Alle producten van Dutchbone zijn goed betaalbaar en kenmerken zich door warme, aardse kleuren.

Achter elk Dutchbone product schuilt een verhaal

Dutchbone verzamelt elementen van over de hele wereld. Dat laat een verzameling van de mooiste woonproducten van over de hele wereld zien. In samenwerking met plaatselijke ambachtslieden komen ze tot de meest unieke en nieuwe ontwerpen. Ontwerpen die een absolute aanvulling zijn voor hun assortiment. Het designteam van Dutchbone laat zich inspireren door de verhalen van deze ambachtslieden. De elementen uit hun verhalen vertalen zij door naar de ontwerpen om zo tot een gevarieerd aanbod te komen. Ook kijken ze naar de kleuren in een cultuur en hoe ze deze in een serie producten kunnen verwerken. Het handwerk van Dutchbone resulteert in eigentijdse producten die middels moderne technieken tot de producten van nu behoren.

Bekende Dutchbone meubels series: Franky en Class

Het Dutchbone team is erg trots op de Franky en Class serie. Zo staat de Dutchbone Franky serie in het teken van eigentijdse producten die menig consument al blij heeft mogen maken. Van eetkamerstoelen tot barkrukken. Ze gaan helemaal met de tijd mee waardoor de stofoptie velvet ook tot de mogelijkheden behoort. De Dutchbone Class serie zet een aantal (salon)tafels in de spotlight. Het welbekende visgraatpatroon is een nieuw leven ingeroepen. En hoe? Een tafelblad waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Zodra het licht erop valt, komen er speelse kleurverschillen tevoorschijn. Het houten tafelblad en de elegante basis zorgen ervoor dat deze tafels in de smaak vallen. Zie jij graag een vintagelook? Dan mag de Dutchbone Sol serie niet aan je voorbij gaan. Je kunt er niet genoeg van hebben: opbergruimte. Daarom heb je de keuze uit drie afmetingen waardoor er vast een exemplaar bij zit dat aan jouw opbergeisen voldoet.

Dutchbone meubels: toegankelijk & stijlvol

De meubels van Dutchbone doen het in elke setting goed. Van een superluxe loft in New York tot aan een boerderij op het platteland in ons eigen kikkerlandje. Door de toegankelijke eigenschappen van elk van hun producten misstaan ze in geen enkel soort interieur. Om met hun collectie meubels te blijven vernieuwen, bezoeken ze prachtige landen als Indonesië en China. Zo gaan ze keer op keer op zoek naar producten die perfect voor bij jou thuis zijn. Met deze avontuurlijke, wereldse en verrassende kijk is het niet gek dat deze ontwerpen jou verrassen en graag aan elk interieur een beetje extra warmte toevoegen. Deze insteek laat zien dat er achter elk product van Dutchbone een schitterend verhaal schuilt.

Dutchbone lampen

Achter elke Dutchbone lamp schuilt een verhaal. De ontwerpen zijn geïnspireerd op verschillende invloeden uit de wereld. De lampen collectie bestaat uit verschillende producten. Van Dutchbone wandlampen, Dutchbone hanglampen tot aan Dutchbone vloerlampen. Of wat dacht je van een Dutchbone tafellamp? De collectie Dutchbone lampen bestaat uit een stel ontwerpen die stuk voor stuk totaal anders ogen. Toch spelen al deze ontwerpen in op de industrieel landelijke woonstijl. De Dutchbone lampen zijn goed te combineren in allerlei soorten settings. Van een strak en modern appartement tot een ouderwetse boerderij. Overal zal de Dutchbone lamp zijn sfeer overbrengen. Door de goed betaalbare producten van dit merk is het desingmerk onmisbaar in elk huis. Vooral de Dutchbone Eclipse lampen zijn populair. Ga jij voor de de Eclipse tafellamp of de Eclipse vloerlamp?

Dutchbone bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle producten van Dutchbone kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Dutchbone. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.