Design dressoirs

Design dressoirs voor de slaapkamer koop je bij Flinders. Een design dressoir geeft karakter aan je ruimte en verschaft meteen de mogelijkheid om spullen op te bergen. Flinders heeft design dressoirs van Zuiver meubels, Hay, Muuto, Moooi en Pastoe. Veel van onze design dressoirs kunnen we direct uit voorraad leveren. We verzenden gratis!

Sorteren op
Toon als:

1-100 van 108 producten

Design dressoirs in de slaapkamer

Flinders verkoopt een aantal bijzondere design dressoirs en kasten die je in de slaapkamer kunt plaatsen. We hebben design dressoirs van verschillende materialen, zoals hout en metaal. Ook verkopen we modulaire dressoirs die je zelf kunt samenstellen. Een mooi design dressoir geeft je slaapkamer meer stijl en karakter. Op het design dressoir kun je je persoonlijke spullen uitstallen. Ook kun je in de laatjes en deurtjes van het design dressoir spullen kwijt die niet direct geëtaleerd hoeven te worden, maar die je wel graag in de buurt hebt.

Design dressoirs bij Flinders

Flinders verkoopt design dressoirs van prachtige merken. Voorbeeld is de Kartell Invisible bijzettafel. Wij zijn oficieel dealer van al onze merken. Bij ons vind je geen namaak design. Wil je advies bij het inrichten van je slaapkamer? Kom langs in onze winkel of vraag interieuradvies aan een van onze CRISP-stylisten.

Vragen over design dressoirs? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek design dressoir. Welke materialen en kleuren zijn voorradig, wat is de exacte hoogte en diepte? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast design dressoirs heeft Flinders de mooiste design dekbedovertrekken, bedspreien en kruiken voor de slaapkamer.

Naar boven