Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals het Moooi dressoir.

Een uniek Moooi dressoir

Dat kun je wel stellen, want bij Moooi weet je in elk geval zeker dat je stuit op een prachtig exemplaar. Het Moooi Tudor Buffet dressoir bevat een uniek design. Dit zie je niet vaak, maar ook dit dressoir van Moooi creëert extra sfeer in jouw woonkamer. Hij is eigenlijk al snel je beste vriend, want hij bewaart al je lievelingsfilms, bordspelletjes en overige spulletjes. Heb je het al gezien? Op de bekleding zijn allerlei kleine tekeningetjes verborgen. Stel je je spulletjes liever tentoon? Kies dan voor de open Moooi Bassotti Sideboard dressoir low 180x40. Dit dressoir staat wat dichter bij de grond dan het Moooi Bassotti Sideboard dressoir high 72x40. Op de elegante verchroomde poten struint hij parmantig door je huis heen. Reden genoeg om hem maar eens goed op zijn plek in de woonkamer te zetten. Geef hem vooral een mooi plekje in huis! Bekijk anders ook eens de gehele Moooi Bassotti collectie.

Moooi dressoir bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk Moooi dressoir kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek dressoir van Moooi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een dressoir van Moooi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.