Tala Reflection

Als er een collectie is die gepaard gaat met rust, dan is het wel de Reflection collectie van Tala. Deze collectie zorgt door de materialen en de vorm voor een kalme sfeer die we in de huidige hectische wereld allemaal wel kunnen waarderen. Waar de wereld namelijk nooit meer stilstaat, kan dat samen met de Reflection lampen van Tala wel. Van een nachtkastje tot een salontafel: de lampen kun je overal neerzetten en komen overal tot hun recht. Door een samenwerking tussen Tala en de befaamde New Works ontwerper David Weeks zijn deze designlampen ontstaan. Ze zijn met de hand vervaardigd en daarom zijn ze ook stuk voor stuk uniek. Niemand is hetzelfde en waarom zouden lampen dat dan wel moeten zijn? Een voorbeeld is de Reflection Oblo tafellamp van Tala.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Design van Tala

Bij Tala geloven ze dat mooie objecten en efficiënte technieken bij elkaar horen. Het interne onderzoeks- en ontwikkelingsteam en technisch laboratorium combineren het beste van Brits design met superieure componenten. Ze zijn bij Tala milieubewust en zetten zich in voor het verminderen van de CO2-uitstoot in de atmosfeer. Wat heel gaaf is, want wanneer je voor Tala kiest, help je mee aan herbebossingsprogramma’s over de hele wereld. Daarnaast biedt Tala een groot scala aan verlichting. Van functioneel tot decoratief: bij Tala vind je het allemaal. Het merk Tala laat zich het best omschrijven door nieuwsgierigheid, creativiteit en samenwerken. Deze drie woorden zie je dan ook terug in hun prachtige collecties en designs. Tijdloos en adembenemend kunnen we wel zeggen.

David Weeks voor de Reflection serie van Tala

De grondlegger van Noord-Amerikaans verlichtingsontwerp bundelt zijn krachten met het jonge Britse lampenmerk Tala. De Reflection collectie van Tala is onderdeel van deze samenwerking en daar worden wij heel blij van. David Weeks richtte zijn studio op in 1996. De afgelopen jaren ontwikkelde hij producten en is zijn collectie zowel groter als gevarieerde geworden. Met de Reflection collectie wilde hij een moderne, minder ruige versie maken van de Tala lamp waarbij de vorm van de lamp het volume van de lamp vormt. De porseleinen basis heeft een organische zachtheid en oogt heel schoon en no-nonsense. Elegant is simpelweg het beste woord om deze collectie te omschrijven. Neem bijvoorbeeld de Reflection Oval tafellamp of de Reflection Enno tafellamp.

Tala Reflection bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tala. Dat betekent dat wij alle producten uit de Reflection collectie van Tala kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tala. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.