Tala’s verhaal en duurzaamheid

Het jonge Britse verlichtingsmerk Tala is ongelofelijk vooruitstrevend met hun lichtbronnen en lampen. Het assortiment is divers en de collecties hebben altijd één ding met elkaar gemeen: de lampen zijn tijdloos en je hebt er lang plezier van. Wat het bedrijf nog geweldiger maakt, is dat Tala de strijd tegen klimaatverandering steunt door de CO2-uitstoot vanuit hen te verminderen. Je kunt dus wel stellen dat het met Tala best of both worlds is: ze dragen een steentje bij aan het milieu en bieden ondertussen de meest in het oog springende ontwerpen. Het designlabel is opgericht door partners die dezelfde passie voor technologie, duurzaamheid en design delen. Dit zie je dan ook terug in de kernwaarden van het bedrijf. Het is een heus succes en dat zal alleen nog maar groter worden!

Tala: Basalt in the making

Vervaardigde zandgegoten messing en verloren-was gegoten roestvrijstaal: de Basalt hanglampen zijn ontworpen om het geologische proces na te bootsen dat de ontwerper van dit assortiment inspireerde. In combinatie met matdoorschijnende lampen van borosilicaatglas inclusief dimbare LED-technologie versmelt het kenmerkende, onregelmatige zeshoekige patroon met de vorm van de hanglampen om een verbluffende, visuele continuïteit te creëren. De Basalt designlampen van Tala stralen rust en klasse uit waardoor ze een echte toevoeging zijn voor elke ruimte. In de wereld die om ons heen altijd maar doorgaat en waarin we allemaal behoefte hebben om af en toe op adem te komen, zijn deze lampen dus de perfecte keuze. Neem bijvoorbeeld de Basalt Triple hanglamp LED.

Tala Basalt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tala. Dat betekent dat wij alle producten uit de Basalt collectie van Tala kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tala. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.