Tala Lichtbronnen

De Tala lichtbronnen zijn helden als het gaat om energiezuinig zijn. De lampen gaan namelijk enorm lang mee. De Tala LED Porcelain III LED lichtbron E27 6W 2700K gaat bijvoorbeeld 30.000 uur mee. Hier kun je wel tien jaar mee vooruit! Naast dat hij superzuinig is, ziet deze lichtbron van Tala er ook nog eens spectaculair uit. Door de finish die deze lamp heeft, lijkt het net een spiegel wanneer hij niet brandt. Een andere bijzondere lamp uit de collectie is de Tala LED Voronoi II LED lichtbron 3W E27. Met zijn op natuur gebaseerde vormen weidt deze lamp zich compleet aan de richtlijnen van het designlabel. Laat je ruimte stralen met een gerust hart, want met deze lichtbronnen help je namelijk mee aan het verbeteren van de aarde.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-28 van 28 producten Sorteren op 1-28 van 28 producten Terug naar boven

Designlampen van Tala

Tala is een verlichtingsmerk dat is opgericht in Engeland. Vier partners van de Universiteit van Edinburg zijn ermee begonnen. Zij zijn niet meer de enige in het Britse bedrijf: het team bestaat tegenwoordig al uit achttien mensen. Tala strijdt tegen de klimaatverandering door zelf superenergiezuinige producten te maken. Dit merk is dan ook ontstaan uit de liefde en passie voor technologie, duurzaamheid en design. Naast duurzaam produceren doen ze ook nog meer voor de aarde. Wanneer er tweehonderd Tala lichtbronnen worden verkocht, planten ze er tien bomen voor terug. Het merk is dus in staat om verlichting te ontwerpen dat positief inspeelt op het emotionele vlak.

Stralen met Tala lichtbronnen

De lampen van Tala zullen altijd op hun mooist stralen. Niet alleen de grotere lichtbronnen, maar ook de kleinere maatjes. Tala heeft een hele leuke kleine versie met heel veel inhoud. We hebben het over de Tala LED Squirrel Cage LED lichtbron 3W E27. Deze lamp heeft namelijk een lengte van 14 centimeter en een doorsnee van 6,4 centimeter. Wanneer je naar de inhoud kijkt, zal dit je vast verbazen. Met de inhoud wordt de verwachte levensduur bedoeld. Bij deze lichtbron passen er namelijk 30.000 uren aan licht in! Wanneer je deze lichtbron 12 uur per dag aan laat staan, zal deze 7 jaar mee gaan. Wanneer je hem 8 uur per dag laat stralen, zal hij je zelfs langer dan 10 jaar voorzien van fraai licht.

Tala lichtbronnen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tala. Dat betekent dat wij alle Tala lichtbronnen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tala en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.