Naar boven

Studio HENK tafels

Een Studio HENK tafel vind je in drie verschillende afmetingen waardoor er vast voor ieder wat bij zit. Je houdt vast van een heerlijk(e) ontbijt, lunch of diner, of dat nu alleen is of in een gezellig gezelschap. Een mooie eettafel mag dan ook niet ontbreken. Laten we klein beginnen met de Studio HENK Butterfly tafel 200x90. Een tafel met een wit onderstel doet het goed in een minimalistisch, natuurlijk interieur terwijl dezelfde tafel met een zwart onderstel ook prima uit de voeten kan in een industrieel interieur. Zo ligt de keuze volledig bij jou. Een Studio HENK tafel doet het in elk geval goed in een woonkamer en eetkamer, maar in een lunchruimte of werkruimte zal hij ook niet misstaan. Bekijk het complete aanbod om je keuze te kunnen maken. 

Sorteren op

1-25 van 25 producten

Over Studio HENK

De broertjes Albers hebben het Nederlandse designmerk Studio HENK opgericht. Vroeger liepen zij tegen het probleem aan dat ze niet konden slagen voor een betaalbare, mooie designtafel. Zij zijn van mening dat een designproduct niet altijd extreem duur hoeft te zijn. Daarom besloten zij om zelf een tafel te ontwerpen en bouwen. Ze boekten al snel succes hiermee. Om inspiratie op te doen voor het ontwerp van de meubels, gingen de gebroeders Albers op avontuur in de natuur en berglucht van Noorwegen. Wat in eerste instantie bedoeld was als hobby liep al snel uit op designlabel Studio HENK met prachtige designmeubels. Ze gaan de uitdaging continu aan en daarom zorgen ze er ook voor dat ze blijven vernieuwen en verbeteren in de producten die ze maken en verkopen.

Een Studio HENK tafel naar jouw smaak

Een Studio HENK tafel kun je naast de afmeting ook een andere kleur tafelblad en onderstel geven. Dit varieert van wit tot zwart en van naturel lak tot naturel hardwax. Dat is nog niet alles: je kunt ook de afronding van een tafel naar jouw smaak samenstellen. Zo kun je kiezen voor een tafelblad met rechte hoeken of afgeronde hoeken. Keuze genoeg in elk geval. Weet jij al waar je voorkeur naar uitgaat? De Studio HENK Butterfly tafel 240x90 is een geschikt exemplaar wanneer je een stel familieleden of vrienden op bezoek krijgt. Zo heb je hoe dan ook genoeg ruimte om wat stoelen eromheen te zetten. Een andere optie is de Studio HENK Butterfly tafel 220x90.

Studio HENK tafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio HENK. Dat betekent dat wij elke Studio HENK tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.