Naar boven

Over Studio HENK

Zo’n vijf jaar geleden gingen Xander en Okke Albers op zoek naar een mooie, nieuwe designtafel. Tot hun grote schrik kwamen ze erachter dat ze niets konden vinden wat binnen hun budget lag en helemaal naar wens was. Dit kon toch niet waar zijn? Het zaadje van Studio HENK werd geplant. Xander en Okke besloten om zelf een tafel te ontwerpen en te bouwen. Deze eerste tafel was een denderend succes. Ze reisden samen af naar Noorwegen waar ze werden geïnspireerd door de schoonheid en simpliciteit van de Scandinavische natuur. Eind 2012 besloten ze samen om van hun hobby hun werk te maken. Inmiddels verblijden ze menigeen al vijf jaar met de mooie, eerlijke en betaalbare tafels van Studio HENK. En hoewel Studio HENK in de afgelopen vijf jaar is uitgegroeid tot een volwaardig designlabel, is één ding onveranderd gebleven. Xander en Okke beschouwen het ontwerpen en maken van tafels nog steeds als hun grootste hobby.

De hele Studio HENK Butterfly familie

Xander en Okke hebben de afgelopen vijf jaar niet alleen tafels ontworpen, maar hebben hun horizon verbreed. Zo bevat de Studio HENK Butterfly collectie niet alleen een tafel, maar eveneens de Butterfly eetbank 220x40. Uitgevoerd in dezelfde stijl en met hetzelfde kenmerkende frame als de Butterfly tafel zijn de tafel en eetbank natuurlijk de perfecte match. Deze eetbank laat zich ook goed combineren met de Studio HENK Slim X-Type tafel 220x90. Hij is net zo breed als de eetbank en kenmerkt zich door eenzelfde soort design. Heb jij al bedacht wie er allemaal op deze eetbank en aan deze eettafel plaats kunnen nemen? Er is hoe dan ook plek genoeg voor in elk geval zes personen aan deze tafel.

Studio HENK Butterfly bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio HENK. Dat betekent dat wij alle producten uit de Studio HENK Butterfly collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Studio HENK
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad