Naar boven

Over Studio HENK

Het Nederlandse designlabel Studio HENK is opgericht door de broertjes Albers. Zij liepen jaren terug tegen het probleem aan dat ze geen betaalbare én mooie designtafel konden vinden. Een gedachte die zij met elkaar deelden: een designproduct hoeft niet altijd heel duur te zijn. Zo besloten zij om zelf een tafel te ontwerpen en bouwen en met succes. Hun inspiratie haalden ze uit de natuur en berglucht van Noorwegen. Een totaal andere omgeving bracht hun op enorm goede, leuke ideeën. Ooit begonnen ze met hun hobby, maar inmiddels is dit al jaren een designlabel met prachtige kwalitatief hoogwaardige designmeubels. Tot op de dag van vandaag proberen ze continu vernieuwing en verbetering aan te brengen in hun producten.

Een lust voor het oog: dé Studio HENK eetbank

Een Studio HENK eetbank is er in verschillende formaten. Zo zit er vast een eetbank bij die jij mooi vindt en die past in de ruimte die je voor ogen hebt. Door het fraaie, vlindervormige onderstel kun je hem prima combineren met een tafel uit deze zelfde serie. De Studio HENK Butterfly eetbank 200x40 doet het goed in een gemiddelde woning qua grootte. Kun je geen genoeg krijgen van dit ontwerp en heb je genoeg ruimte over? Dan valt je keuze misschien wel op de Studio HENK Butterfly eetbank 220x40. Dit is de grootste van het stel en hij voorziet je graag van extra zitmogelijkheden.

Studio HENK eetbank bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Studio HENK. Dat betekent dat wij elke Studio HENK eetbank kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.