Spectrum Paperback

De Paperback collectie van Studio Parade is al meer dan tien jaar een bestseller bij Spectrum. Deze serie modulaire boekenkasten is in 2009 ontworpen door Studio Parade vanuit hun liefde en passie voor boeken. De boekenkasten in deze serie zijn minimalistisch waardoor de schoonheid van de boeken en tijdschriften goed naar voren komt. Anders dan andere boekenkasten nemen de kasten van de Paperback serie voor Spectrum minimale ruimte in waardoor je nu in iedere ruimte een prachtige boekencollectie tentoon kunt stellen. Of je nou een liefhebber van koffietafelboeken, romans, thrillers of fantasie boeken bent, als je een liefhebber bent van boeken dan is de Paperback kast echt iets voor jou. Hoe zou jij de Paperback boekenkasten plaatsen en indelen?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 38 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 38 producten Terug naar boven

Over Spectrum

Ten tijde van de Tweede Wereldoorlog ontstond er bij weverij De Ploeg een tekort aan grondstoffen. Om de fabriek en zijn personeel van de ondergang te redden, besloot directeur Piet Blijenburg in 1941 ‘t Spectrum op te richten. Van de overgebleven materialen die uit houtstukken en biezen bestonden maakten ze meubels en woonaccessoires. Gerrit Rietveld werd door de directeur benoemd tot lid van de beoordelingscommissie van de collecties en sindsdien ging het hard. Grote namen als Martin Visser, Friso Kramer, Constant Nieuwenhuys en Benno Premsela worden binnengehaald en de populariteit van het merk groeide binnen de moderne, Nederlandse huishoudens. Spectrum staat inmiddels al 75 jaar voor het creëren van meubels met een toekomstwaarde en de Paperback serie van Studio Parade sluit hier perfect op aan. Met een liefde voor ruimte, functionaliteit, duurzaamheid en Dutch design is Spectrum nu populairder dan ooit.

Paperback kasten van Spectrum: veelzijdig en verscheiden

De boekenkasten uit de Paperback serie van Spectrum zijn bijzonder veelzijdig. Je hebt al eerder kunnen lezen dat ze minimale ruimte innemen en dat zorgt ervoor dat je de vorm van de kast zelf kunt bepalen. Zo kun je één Paperback boekenkast 30x60 aan de muur bevestigen, een Paperback boekenkast 30x60 naast een Paperback boekenkast 60x60 zetten of met de Paperback boekenkast 120x60 de gehele wand vullen. Geen enkele boekenkast is hetzelfde en ziet er in iedere ruimte anders uit. Iedereen heeft een andere smaak in boeken, heeft andere uitgaves of edities en houdt er een eigen bewaarsysteem op na. Iedere kast heeft zijn eigen uitstraling, lijnenspel en kleurenpalet en maakt deze boekenkasten tot ware eyecatchers. De boekenkasten uit de Paperback serie zijn dan ook hetgeen waar ze bij Studio Parade het meest trots op zijn: het is puur, speels en uit liefde voor boeken ontworpen. Het ontwerp dient de inhoud.

Spectrum Paperback bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Spectrum. Dat betekent dat wij alle producten uit de Spectrum Paperback collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.