Sebra knuffels

Een Sebra knuffel wordt al gauw je beste vriend. En dat is niet gek, want ze zien er stuk voor stuk geweldig uit. Of je nu van dieren, poppen of boerinnen houdt, je vindt het allemaal in deze collectie. Ben jij ook zo’n gezelligheidsdier? Met een Sebra knuffel wordt het nog gezelliger. Hij staat voor je klaar in voor- en tegenspoed. De Sebra Sleepy Croc knuffel zorgt daar wel voor. Zoals je ziet heeft deze knuffel niet het uiterlijk van een doorsnee krokodil. eze slapende krokodil wordt het liefst de hele dag en nacht door geknuffeld. Deze knuffel heeft nog veel meer dierenvriendjes. Het is één grote, gezellige beestenboel. Voor welke knuffel kies jij?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Design van Sebra

Het Deense merk Sebra staat in het teken van kinderen. Oprichter en ontwerper Mia Dela liep ooit tegen het probleem aan dat zij geen kwalitatief hoogwaardige designproducten kon vinden voor de kinderkamer van haar zoon. En zo kwam zij op het idee om een nieuw merk op te richten en wel met de naam Sebra. Dat was voor haar een vrij logische stap door haar kennis en ervaring. Sinds 2004 timmert zij met succes aan de weg en is de collectie inmiddels flink uitgebreid. De knuffels van Sebra mag je absoluut niet missen. Eigenlijk geldt dat net zo goed voor de babydekens, de aankleedkussens, de bedbumpers, de dekbedovertrekken, het speelgoed en de tuimelaars. Bij elk van deze producten mag je de kwaliteit verwachten die Mia juist zo belangrijk vindt voor kinderen.

Een Sebra knuffel naar keuze

Het assortiment is vrij groot. Hierdoor vind je vast en zeker een Sebra knuffel die helemaal past bij wat jouw kind, neefje of buurmeisje leuk vindt. Als je kind graag speelt met dieren, dan zorgt de Sebra Marion the Whale voor extra gezelligheid tijdens het speelkwartiertje. De knuffel is heerlijk zacht, perfect om mee te knuffelen, te kroelen en mee te spelen. Dat geldt trouwens voor alle knuffels van Sebra. De ene knuffel is net wat groter dan de ander. Het Deense merk Sebra heeft speelveiligheid en kwaliteit als kernwaarden voor het speelgoed, hetgeen terug te zien is bij onze pluche vriend Marion de Walvis!

Sebra knuffel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij elke Sebra knuffel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.