Sebra speelgoed

Kinderen spelen graag met speelgoed. Het wordt één groot feestje voor ze om met het Sebra speelgoed te gaan spelen. Is jouw kind net een klusjesman? Het Sebra Houten Alfabet Blokken hoort thuis in het rijtje klassiekers. Een massief houten blokkenset is misschien wel het meest populaire speelgoed van de afgelopen honderd jaar. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want met letters bedrukte blokken zijn hartstikke veelzijdig. Op jonge leeftijd helpen ze zoon-of dochterlief bij het ontwikkelen van de motoriek, terwijl ze op latere leeftijd de taalontwikkeling stimuleren. Hoe handig is dat? Gelukkig heeft Sebra nog veel meer speelgoed in haar assortiment voor meisjes en jongens. Zo vind je vast iets wat past bij wat jouw kind leuk vindt. Ontdek het complete aanbod Sebra speelgoed.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-35 van 35 producten Sorteren op 1-35 van 35 producten Terug naar boven

Sebra design

De collectie van het Deense merk Sebra staat in het teken van kinderen. Je vindt er eigenlijk alles waar je een kind blij mee kunt maken. Het idee achter dit merk is heel simpel. Jaren geleden was ontwerper en oprichter Mia Dela bezig met de kinderkamer van haar zoon. Helaas vond ze geen kwalitatief hoogwaardige designproducten en dat zette haar aan het denken. Al snel kwam ze op het idee om een eigen Scandinavisch kindermerk op te zetten. Deze stap was dan ook gauw gezet met haar kennis en ervaring. Die kennis en ervaring heeft ze onder meer opgedaan aan de Kolding School of Design in Denemarken. Vaak ziet speelgoed er niet heel mooi uit. Voor het Sebra speelgoed geldt dat niet. Het is lekker functioneel en een genot om naar te kijken.

Kwalitatief hoogwaardig Sebra speelgoed

Als je kiest voor speelgoed van Sebra, dan ben je in elk geval zeker van kwaliteit. Voor de kinderen die je graag helpen in de keuken is het Sebra Speelkeuken speelgoed een ideale oplossing. Hij is verkrijgbaar in de kleuren grijs en roze en lijkt eigenlijk net echt. Zo kunnen de kleine kookliefhebbers onder ons alles maken waar ze zin in hebben. Allemaal wel denkbeeldig natuurlijk: van lekkere cakejes tot gezonde salades. Voor baby’s is het Sebra Stapeleend speelgoed de uitkomst. Door de verschillende figuurtjes ben je er zeker van dat jouw baby zich urenlang kan vermaken. Een gezellig, speels paradijs dus. Voor welk speelgoed je ook kiest, je kind heeft er hoe dan ook jarenlang plezier van.

Sebra speelgoed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij elk Sebra speelgoed kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.