Raamdecoratie op maat

Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. De exclusieve raambekleding van Flinders laat je spelen met licht en is zowel decoratief als functioneel. Omdat je kunt kiezen uit vele soorten, kleuren en formaten, biedt Flinders een magazine met alles over rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, horizontale jaloezieën of normale gordijnen die bij en in jouw huis passen. Bovendien zijn de producten van Flinders gemakkelijk te bedienen en getest op kindveiligheid. Voldoende redenen dus om voor raamdecoratie bij Flinders te kiezen!

Topkwaliteit van Sunway en bece

Flinders levert de exclusieve raambekleding van Sunway. Dit bedrijf produceert kwalitatief de beste producten voor je ramen. Sunway maakt enkel gebruik van hoogwaardige materialen en geeft altijd voor een moderne uitstraling. Met Sunway haal je design en kwaliteit in huis.

Samen met bece heeft Flinders een exclusieve collectie gordijnen samengesteld. Kies uit verschillende stofsamenstellingen van bijvoorbeeld linnen, katoen of wol. Sinds haar oprichting in 1971 is het uitgangspunt altijd geweest om voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken.

Flinders is dealer van

Sunway: exclusieve raamdecoratie

Flinders is dealer van

Sunway: exclusieve raamdecoratie

Stap 1 / 8: Kies het type raamdecoratie

Stap 2: Transparantie

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 3: Kleur

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 4: Bepaal de afmetingen


Stap 5: Model

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 5: Model

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 6: Bediening

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 7: Opties

Deze stap heeft geen beschikbare opties.

Stap 8: Montage

  • mm.
  • De montagehoogte is de hoogte waarop het product komt te hangen, gemeten vanaf de vloer tot aan de bovenzijde van waar het product wordt gemonteerd.

  • Soort montage?
Wij helpen je graag. Bel naar 020 3030630 (elke werkdag van 09:00 - 22:00 uur en in het weekend van 09:00 - 18:00 uur).

Overzicht & bestellen

Let op: Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt en is daarmee uitgesloten van het herroepingsrecht

Raamdecoratie op maat: dat kun je zelf!

Wil je zelf de raamdecoratie in huis uitzoeken? Kies een type gordijn in de transparantie en kleur die je wilt. Met de prachtige cassettes en design steunen geef je het gordijn precies de uitstraling die je wilt. De Flinders raamdecoratie is van het bekende Nederlandse merk Sunway. Ze hebben een uitstekende kwaliteit en prachtige afwerkingen. De raamdecoratie van Sunway wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo heb je altijd de perfecte oplossing. Kom je er zelf niet uit, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Vier typen raamdecoratie

We bieden 4 verschillende modellen aan met elk zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Je kan kiezen uit rolgordijnen, vouwgordijnen, Duette® Shades en Eclips Duo rolgordijnen.  Alle gordijnen zijn leverbaar in tientallen verschillende kleuren. Twijfel je over de juiste stof en kleur, laat het ons weten. We sturen kosteloos de stofstalen naar je toe. Of kom langs in onze winkel voor een advies op maat.

Opmeten doe je zo

Om ervoor te zorgen dat het gordijn perfect past, vragen we je om de maten in millimeters nauwkeurig op te geven. Zo voorkom je zelfs de kleinste lichtkieren. Bedenk van tevoren of je het gordijn in het kozijn, of op het kozijn wilt monteren.

Tip: Let bij het maatnemen op obstakels en belemmeringen als raam- of deurknoppen, uitzetijzers, plinten, tegelwerk, verwarmingsbuizen en tuimelramen die het rolgordijn kunnen blokkeren.

 

In het kozijn
Op het kozijn

 

Inmeetservice van Flinders

Vind je het opmeten toch lastig? Maak dan gebruik van onze Flinders meetservice. We sturen binnen Nederland een adviseur aan huis om alle ramen op te meten. Voor € 75,- (incl. voorrijkosten) meten we alle ramen voor je op. Zo ben je verzekerd van een passend gordijn voor je huis.

Verwachte levertijden

De levertijd kan per model iets verschillen. Hieronder volgt een overzicht.

  • Rolgordijnen: 2 weken
  • Vouwgordijnen; 3 weken
  • Duette® Shades: 2-3 weken
  • Eclips Duo rolgordijn: 3 weken

Zelf monteren of montageservice van Flinders

Als alles in huis is, monteer je de gordijnen eenvoudig volgens de meegeleverde instructies. Deze zitten altijd bij je bestelling. Ook hebben we specialisten die deze klus graag van je overnemen. Voor € 75,- (incl. voorrijkosten) voor het eerste gordijn en € 25,- voor elk volgende gordijn komt een monteur bij jou thuis alle gordijnen monteren.

Retourneren

Let op: alle raamdecoratie wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en is daarmee uitgesloten van het herroepingsrecht.

Advies van Flinders

Volg de stappen zoals omschreven en je hebt in no-time het hele huis voorzien van prachtige raamdecoratie. Uiteraard hoef je niet alles alleen te doen, onze intereuradviseurs helpen je graag bij elke stap. Of kom eens langs in de winkel in Zaandam. We hebben verschillende modellen die we kunnen demonstreren en kunnen alle stoffen tonen.

Onze winkels

In Zaandam hebben we alle stalen zijn enkele modellen te zien. Ook helpen we je graag met de keuze van het juiste product. Een advies van Flinders is altijd vrijblijvend.

Naar boven