Naar boven
Sorteren op

1-36 van 259 producten

Krijtverf van Farrow & Ball

Een bekend verfmerk is het Engelse Farrow & Ball dat zich onder meer focust op krijtverf. Jaren terug richtten John Farrow en Richard Ball dit succesvolle merk op. Binnen hun assortiment vind je onder meer mat en half-mat krijtverf. Maar wat is het grote verschil tussen deze verfsoorten van Farrow & Ball? De matte krijtverf kun je alleen afnemen terwijl de half-matte krijtverf afwasbaar en afneembaar is. Dat betekent dat de half-matte krijtverf perfect van pas komt in ruimtes als de badkamer en keuken, omdat deze goed tegen vocht en vlekken kan. Los daarvan zit er ook een groot verschil in het glansniveau. Zo heeft de matte krijtverf een glansniveau van 2 procent die je wand een fraaie, matte uitstraling geeft waarop de diepte van de kleur goed uitkomt. Daarentegen heeft de half-matte krijtverf een glansniveau van 7 procent waardoor je een meer matte look creëert op je wand.

Alle ingrediënten voor een fraai geverfde wand

Met krijtverf kun je de wanden in je woning een bijzondere uitstraling geven. Deze verf breng je gemakkelijk aan en droogt snel. Voor het beste effect raden we je wel aan om minstens twee lagen verf aan te brengen. Dat houdt in dat je na twee uurtjes wachten alweer de tweede laag kunt aanbrengen. Naast mat en half-mat krijtverf vind je ook primers in ons assortiment waarmee je het perfecte eindresultaat kunt creëren. Met een primer zorg je voor een betere hechting van de verf en heb je minder kans op oneffenheden. Naast de verschillende soorten krijtverf en primers kun je kiezen voor een proefblik van 100 milliliter wanneer je twijfelt over de exacte verfkleur.

Krijtverf bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle krijtverf van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar krijtverf van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je krijtverf, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.