Naar boven
Sorteren op

1-36 van 74 producten

Kinderbehang van Ferm Living

Ferm Living is een enorm populair designmerk uit Denemarken. Vaak zit er een grafisch patroon in de ontwerpen verwerkt, zo ook in het behang. Ferm Living maakt veel accessoires voor in de kinderkamer en daar hoorde behang natuurlijk ook bij. Het behang van Ferm Living is vaak geschikt voor zowel jongens als meisjes. Neem bijvoorbeeld het Ferm Living Confetti behang in de kleur mint. Ook het Party behang past in elke kinderkamer, ideaal!

Ferm Living maakt gebruik van WallSmart behang (non-woven). WallSmart is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van behang.
Door het toepassen van een non-woven vlies als materiaal in plaats van papier is het behang veel sterker en ook veel eenvoudiger op de muur te bevestigen.

De voordelen van WallSmart zijn:

  • Geen plaktafel nodig, zeer eenvoudig te bevestigen op de muur
  • Je smeert de muur in met behangplaksel in plaats van het behang zelf
  • Het is veel sterker dan normaal behangpapier
  • Het is milieuvriendelijk want biologisch afbreekbaar
  • Het is eenvoudig te verwijderen als het behang niet meer bevalt

Naast het kinderbehang wordt door Flinders altijd een behanglijm aangeraden. In het geval van het behang van Ferm Living is dit Arte Clearpro behanglijm. Dat is kant en klare behanglijm op waterbasis en geschikt voor alle vliesbehang (non-woven). De behanglijm is direct klaar voor gebruik en het geeft maximale kleefkracht, is transparant en afstripbaar. De behanglijm strijkt zeer gemakkelijk uit. Je kunt het direct op de muur aanbrengen en het droogt transparant op. Clearpro-5 is geurloos en niet ontvlambaar en niet toxisch. Met een bus van 4,5 kg kun je ongeveer 25 m2 behangen. Er is ook een bus van 2 kg, waarmee je ongeveer 10 m2 kunt behangen.

Vragen over kinderbehang? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek behangtype. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Onze interieurspecialisten hebben al vele kinderkamers mogen inrichten. Ze houden de belangrijke kinderblogs bij en weten je altijd te verrassen met een leuke suggestie. Samen met jou maken we van de kinderkamer een droompaleis.