Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Vintage collectie Vintage collectie

Desso&EX collectie Desso&EX collectie

Sorteren op 1-36 van 85 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 85 producten Terug naar boven

Allroundspeler Desso

Het Nederlandse Desso produceert al bijna tachtig jaar tapijten en design vloerkleden van de hoogst mogelijke kwaliteit. Desso ontwerpt zijn producten voor zowel huiselijk als commercieel gebruik. Bij het laatste kun je denken aan tapijtoplossingen voor kantoorpanden, winkels, openbare gebouwen, scholen, banken en zorgcentra. Bovendien ontwikkelde Desso toonaangevende systemen voor kunstgras en de versterking van natuurlijk gras. De collectie van dit Nederlandse label is extra bijzonder, omdat Desso zijn producten uitsluitend via geselecteerde dealers levert. Flinders is dan ook erg trots om één van hen te zijn en verkoopt verschillende productfamilies van Desso waardoor je vast een passende keuze kunt maken. Hulp nodig? Lees hier verschillende tips voor het kiezen van een nieuw vloerkleed.

Typerend voor Desso tapijten

De Desso collectie is onderverdeeld in drie merken: Bonaparte, Desso en Parade. Omdat ieder merk een eigen stijl hanteert, zijn de design vloerkleden van Desso niet voor één gat te vangen. Je kunt bij Desso terecht voor hoogpolige tapijten, vlak geweven vloerkleden en kamerbreed tapijt in exotische dessins. Ook zijn de meeste producten van Desso geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast zorgt een Desso tapijt voor geluiddemping, energiebesparing dankzij een isolerende werking en een behaaglijk gevoel als je binnenkomt. De Desso Desso&EX collectie bestaat uit design vloerkleden die deze functies absoluut vervullen. Door de verschillende prints en kleuren heeft elk vloerkleed een compleet eigen look.

Vintage vloerkleden

Sommige Desso vloerkleden herken je al van verre: de Vintage serie. Met een vervaagd, klassiek dessin in verschillende kleuren trekt een Desso Vintage tapijt maar al te graag de aandacht. Dankzij de vintage look van het tapijt krijgt je interieur een unieke en doorleefde uitstraling. Dit sluit perfect aan op verschillende woontrends waardoor je een Desso Vintage vloerkleed ook gemakkelijk combineert met diverse woonstijlen. Door één van de prints en kleuren te kiezen, geef je je interieur precies die persoonlijke touch die je nog miste. Bovendien zorg je met een Desso tapijt voor meer veiligheid (want: geen kans op uitglijden) en laat je je kids met een gerust hart op de vloer spelen. Kortom, een ideale vloerbedekking voor de woonkamer, slaapkamer of zelfs kinderkamer.

Desso design vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Desso. Dat betekent dat wij alle vloerkleden van Desso kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek vloerkleed van Desso en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Desso. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Desso vloerkleed veilig en vertrouwd online bestelt.