Modular spots

Met de Modular spots kun je bijvoorbeeld je favoriete schilderij uitlichten. Toch kun je zo’n spot ook prima gebruiken als je wat extra leeslicht nodig hebt op een bepaalde plek. Je draait eenvoudig de spot naar de plek waar je het nodig hebt et voilà. Zo heb je altijd licht op de plek waar je het nodig hebt. Om te bepalen welke spot past bij wat je voor ogen hebt, is het in elk geval verstandig om na te denken hoeveel lichtpunten je wilt hebben. Ga je voor twee of voor vier spots? De Modular Nomad 4 spot heeft een industrieel design met strakke lijnen waardoor hij een plaatje is om naar te kijken. Wil je ook graag kennismaken met de andere Modular spots? Neem maar snel een kijkje in het assortiment.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Modular: architecturale verlichting

Het Belgische designlabel is hét verlichtingsmerk speciaal voor architecturale verlichting. En dat al bijna 35 jaar lang. De eigenzinnigheid en complexiteit staan centraal in de collectie van Modular. Echte high-end designverlichting waarmee je je interieur of werkplek in een handomdraai omtovert tot een heerlijke (werk)ruimte met functionele sfeerverlichting. Sinds 1980 opereren ze eigenlijk over bijna de hele wereld. Modular bestaat uit een aantal productfamilies waaronder de Split. Elke collectie heeft iets van elkaar weg, maar is toch ook weer heel anders. Maar waarom is dit merk dan zo succesvol? De combinatie van creativiteit, design en technologie maken dit designlabel tot een merk wat de volle aandacht verdient in de designbranche.

In de spotlight: Modular spots

Licht je graag een element uit je interieur uit? Dan helpen de Modular spots je daar graag een handje bij. De Modular Nomad 4 spot large is 32,1 centimeter breed, 30,6 centimeter diep en 40 centimeter hoog. Of je nu je vaas met bloemen, een schilderij of een ander element wilt uitlichten, deze spot maakt dat werkelijkheid. Als je genoeg hebt aan twee spots, dan kunnen de Modular Nomad 2 spot en de Modular Nomad 2 spot large wel aan jouw wensen voldoen. Het is maar net hoeveel ruimte je over hebt voor de spot. De large variant is natuurlijk net wat groter. De spots van deze functionele lampen met een industriële uitstraling kun je individueel van elkaar bewegen naar de plek die wat extra licht verdient.

Modular spots bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Modular. Dat betekent dat wij alle Modular spots kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Modular spot en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Modular spots, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.