Modular Nomad

Ken je de Modular Nomad lampen al? Deze krijgen graag wat extra aandacht en daar vragen ze ook om. Het maakt niet uit voor welke lamp je kiest, want ze hebben stuk voor stuk een eigentijds design waar je eigenlijk niet omheen kan. Dat is ook helemaal niet erg, want ze zijn hartstikke mooi! De Modular Nomad 2 spot large bijvoorbeeld. Je kunt hem ophangen zoals jij het wilt. De spots en de kop van de lamp kun je draaien. Zo kun je elke week een ander element uit jouw interieur benadrukken. Deze lamp staat graag in de spotlight, maar zo is er nog een die daar nog meer van houdt. Dat is de Modular Nomad 4 spot large. Heb je wel eens goed gekeken naar de elementen waar deze lamp uit bestaat? Prachtig! En dat is niet het enige, want hij is ook hartstikke flexibel. Met twee beweegbare armen draai je hem gemakkelijk naar de hoek waar jij licht nodig hebt. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

Modular: architecturale verlichting

Het Belgische designlabel is hét verlichtingsmerk speciaal voor architecturale verlichting. En dat al bijna 35 jaar lang. De eigenzinnigheid en complexiteit staan centraal in de collectie van Modular. Echte high-end designverlichting waarmee je je interieur of werkplek in een handomdraai omtovert tot een heerlijke (werk)ruimte met functionele sfeerverlichting. Sinds 1980 opereren ze eigenlijk over bijna de hele wereld. Modular bestaat uit een aantal productfamilies waaronder de Nomad. Elke collectie heeft iets van elkaar weg, maar is toch ook weer heel anders. Maar waarom is dit merk dan zo succesvol? De combinatie van creativiteit, design en technologie maken dit designlabel tot een merk wat de volle aandacht verdient in de designbranche.

In de spotlight: Modular Nomad lampen

De collectie Modular Nomad bestaat ook uit een aantal wandlampen. Bijvoorbeeld de Modular Nomad Minimal Short wandlamp. Het mooie aan deze lamp is dat je er eigenlijk alle kanten mee op kunt. Je kunt hem zowel aan het plafond als aan de wand hangen waarbij je het armatuur kunt bewegen naar de kant die je wilt. Een variant hierop is de Modular Nomad Minimal Ultra Short wandlamp. Dit is eigenlijk het kleine broertje. Een prachtige industriële lamp die een aanvulling vormt voor elk interieur. Zo kun je ook eens om het hoekje kijken bij de Modular Nomad Linestra wandlamp. Het lievelingsplekje van deze lamp is boven de spiegel. Het diffuse licht zorgt er namelijk voor dat je er dan op je best uitziet. Heb je toch liever een aantal spots in je huis? Dan kun je ook kiezen voor de Modular Nomad 4 spot of de Modular Nomad 2 spot. Het is maar net hoeveel licht je wenst in huis, of op kantoor.

Modular Nomad bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Modular. Dat betekent dat wij alle Modular Nomad lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit deze collectie en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Nomad lampen van Modular, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.