Modular Duell

Verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur. Naast het praktische feit dat het een ruimte verlicht, is het ook een echte sfeerbepaler. Zo weten de wandlampen uit de Modular Duell serie een ruimte met al het gemak van warmte en gezelligheid te voorzien. Ze zijn klein van stuk, maar hebben een groots effect. De vormgeving van de Duell wandlamp is strak en simplistisch, maar heeft met zijn ronde vormen wel een zachte uitstraling. Omdat hij zowel aan de bovenkant als aan de onderkant open is schijnt hij zijn licht twee kanten op. De binnenkant is voorzien van een gouden of champagnekleurige finish, afhankelijk van de witte of zwarte buitenkant. Dit detail maakt de Duell lamp van Modular elegant. Naast licht straalt hij dus ook luxe uit.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Design van Modular

Al sinds 1980 ontwerpt dit Belgische merk lampen. Al omschrijven ze het zelf liever als het herschrijven van de regels van architectonische verlichting. Hierbij maken ze veel gebruik van innovatieve technologie die ze vervolgens van een uitgesproken designjasje voorzien. Dat ze op een non-traditionele manier naar hun werk kijken, zie je ook terug in hun excentrieke campagnes. Ze proberen zich op alle fronten niet te gedragen als zomaar een verlichtingsmerk. Ondertussen verliezen ze de functionaliteit en kwaliteit zeker niet uit het oog. Bij het ontwerpen wordt er nagedacht hoe een lamp op verschillende manieren gebruikt kan worden, vandaar ook de naam Modular. Zo komt deze Duell wandlamp ook wel eens op het plafond terecht. Waarom ook niet?

Duell LED verlichting van Modular

Deze serie bevat ook een versie met geïntrigeerde LED lichtbron. Dat scheelt de moeite om zelf een lichtbron aan te schaffen en het scheelt natuurlijk energiekosten. Het is dus goed voor het milieu én de portemonnee. De Duell wandlamp LED is verkrijgbaar in vijf kleuren: wit, zwart, brons, grijs en metallic blauw. Ook deze zijn allemaal voorzien van een goud- of champagnekleurige binnenkant voor een extra elegant effect. Heb jij al een goede plek in gedachten waar deze wandlamp jou van dienst zou kunnen zijn? Nog een tip: het staat ook mooi wanneer je er twee naast elkaar hangt. Of bijvoorbeeld een aan elke kant van het bed. Ze zijn dimbaar dus welke sfeer ze precies uitstralen heb je helemaal zelf in de hand.

Modular Duell bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Modular. Dat betekent dat wij alle producten uit de Modular Duell collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.