Modular Split

De lampen uit de Modular Split familie geven jouw huis net dat beetje extra sfeer mee die het verdient. Bij deze lampen is dat wel in het bijzonder. Bijvoorbeeld de Modular Split wandlamp LED large. Simpelweg is deze lamp eigenlijk het resultaat van verbeterde vouwtechnieken. De gevouwen plaat sluit niet helemaal aan, maar houdt de gleuf op een kiertje. Zo krijgt het licht de mogelijkheid om naar beneden en naar boven te schijnen. Je woonkamer wordt vast heel vrolijk van zo’n lamp, maar je kunt je hal er ook prima mee opvrolijken. De wandlamp kun je bestellen in het wit en in het zwart, maar er is meer. De binnenkant is namelijk ook verkrijgbaar in twee kleuren: goud of wit. Welke variant uit de Modular Split collectie is jouw favoriet? 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Modular: architecturale verlichting

Het Belgische designlabel is hét verlichtingsmerk speciaal voor architecturale verlichting. En dat al bijna 35 jaar lang. De eigenzinnigheid en complexiteit staan centraal in de collectie van Modular. Echte high-end designverlichting waarmee je je interieur of werkplek in een handomdraai omtovert tot een heerlijke (werk)ruimte met functionele sfeerverlichting. Sinds 1980 opereren ze eigenlijk over bijna de hele wereld. Modular bestaat uit een aantal productfamilies waaronder de Split. Elke collectie heeft iets van elkaar weg, maar is toch ook weer heel anders. Maar waarom is dit merk dan zo succesvol? De combinatie van creativiteit, design en technologie maken dit designlabel tot een merk wat de volle aandacht verdient in de designbranche.

Sfeervol: Modular Split wandlampen

Doordat het licht van meerdere kanten komt, wordt er een prachtig effect gecreëerd op de wand in je woonkamer, hal of slaapkamer. De Modular Split wandlamp LED medium heeft een lengte van 15,2 centimeter, een breedte van 6 centimeter en een hoogte van 16 centimeter. Klein van stuk, maar dat maakt de sfeer er niet minder om. Heb je een donker, of juist een licht interieur? Met deze lamp maakt dat in elk geval niet uit, want hij is er in het wit en zwart. Je kunt zelfs nog je favoriete kleur kiezen voor de binnenkant van deze lamp. Deze collectie is eigenlijk een grote familie. Ze vinden het daarom ook heel gezellig om in een groepje aan de muur te hangen. Laat je creativiteit de vrije loop en hang de lampen samen op. Wel zo gezellig!

Modular Split bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Modular. Dat betekent dat wij alle Modular Split lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Modular Split lamp en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Modular Split lampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.