Modular Lotis

Ken je de Lotis lampen van Modular al? De collectie bestaat uit plafondlampen en wandlampen. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Een voorbeeld van zo’n lamp is de Modular Lotis Tubed plafondlamp. Ze zeggen wel eens dat schoonheid van binnen zit… Dat geldt in elk geval wel voor deze plafondlamp van Modular. Door de witte of zwarte buitenkant vormt deze lamp al een mooie toevoeging aan het interieur. Je hebt ook nog de keuze uit verschillende kleuren voor de binnenkant van de lamp. Dat maakt deze lamp nog een beetje specialer. Vandaar die schoonheid van binnen! Zie jij hem al ergens hangen in jouw huis? Het hoeft in elk geval niet moeilijk te zijn om een plekje te vinden voor deze lamp, want hij voelt zich eigenlijk in elke ruimte wel thuis. In de keuken kunnen deze plafondlampen goed van pas komen, maar misschien komen ze in de woonkamer nog wel veel beter tot hun recht. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Modular: architecturale verlichting

Het Belgische designlabel is hét verlichtingsmerk speciaal voor architecturale verlichting. En dat al bijna 35 jaar lang. De eigenzinnigheid en complexiteit staan centraal in de collectie van Modular. Echte high-end designverlichting waarmee je je interieur of werkplek in een handomdraai omtovert tot een heerlijke (werk)ruimte met functionele sfeerverlichting. Sinds 1980 opereren ze eigenlijk over bijna de hele wereld. Modular bestaat uit een aantal productfamilies waaronder de Lotis. Elke collectie heeft iets van elkaar weg, maar is toch ook weer heel anders. Maar waarom is dit merk dan zo succesvol? De combinatie van creativiteit, design en technologie maken dit designlabel tot een merk wat de volle aandacht verdient in de designbranche.

Dé Modular Lotis wandlamp

In deze collectie vind je een variant op de plafondlamp uit deze collectie. Dat is de Modular Lotis Tubed wandlamp. Kleurrijk van binnen, maar matgekleurd van buiten. Dat maakt deze lamp tot een prachtexemplaar. Je kunt hem samenstellen zoals jij het wilt. Er zijn maar liefst vijf verschillende variaties waar je uit kunt kiezen: een witte buitenkant met gouden, zwarte of witte binnenkant of een zwarte buitenkant met een gouden of witte binnenkant. Welke combinatie vind jij mooi? Deze wandlamp heeft een diameter van 8,5 centimeter en een hoogte van 19 centimeter. Als je ervoor kiest om deze lamp te bestellen, dien je er wel rekening mee te houden dat de lichtbron niet wordt meegeleverd. Ook niet heel erg, want zo kun je zelf het type lichtbron kiezen waar jouw voorkeur naar uit gaat zolang het maar wel een 1x QPAR 16 Gu10 is.

Modular Lotis bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Modular. Dat betekent dat wij alle Modular Lotis lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Modular Lotis lamp en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met één van de Modular Lotis lampen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.