Actie: -20% op alles van Louis Poulsen

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Louis Poulsen. De actie geldt t/m 28 november.

Louis Poulsen: van wijnimporteur tot meesterverlichter

Het verhaal van designmerk Louis Poulsen begint al in 1874. In dat jaar begon Ludvig R. Poulsen een bedrijfje dat wijn importeerde. Helaas niet met veel succes, want het bedrijf stopte na vier jaar. Voor zijn tweede ondernemingspoging, een gereedschapswinkel, huurde Ludvig R. Poulsen zijn neefje Louis in. Hij werd later de naamgever van het verlichtingsmerk dat in 1924 van de grond kwam dankzij een samenwerking met ontwerper Poul Henningsen. Hij ontwierp de allereerste en inmiddels wereldberoemde PH-lamp, en daarmee was de eerste Louis Poulsen hanglamp een feit. Vanaf dat moment is het merk Louis Poulsen niet meer weg te denken uit de wereld van designverlichting. Het merk staat voor comfort, functie en ambiance, kenmerken die je bijvoorbeeld terugziet in de VL45 collectie van Louis Poulsen.

Functionele Louis Poulsen VL45 hanglampen

In 2016 heeft Louis Poulsen de Radiohus Pendant ontworpen, oftewel de Louis Poulsen VL45 Radiohouse hanglamp large. Hij heeft het oorspronkelijke ontwerp van de Radiohus Pendant maar dan met de moderne ontwikkelingen in de lichttechniek en energie-efficiëntie. Een frisse wind kon deze lamp namelijk wel gebruiken. Heb je al goed gekeken naar deze lamp? Hij bestaat namelijk uit drie lagen mondgeblazen glas. De binnenste en de buitenste laag zijn gemaakt van transparant spiegelglas. Hierdoor reflecteert de omgeving mooi in de lamp als hij uit staat. De tussenlaag is gemaakt van wit glas. De lamp kun je prima kwijt in de woonkamer of in de slaapkamer. In de buitenlucht voelt hij zich in elk geval niet thuis. Deze grote variant kun je natuurlijk ook prima combineren met de kleinere variant van deze lamp. Zo creëer je een speels effect.

Louis Poulsen VL45 bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen. Dat betekent dat wij elk product uit de Louis Poulsen VL45 serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie van Louis Poulsen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Louis Poulsen VL45 collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.