Actie: -20% op alles van Louis Poulsen

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Louis Poulsen. De actie geldt t/m 28 november.

Sorteren op

1-16 van 16 producten

Designklassiekers van Louis Poulsen

Aan het einde van de 19e eeuw begon de Deense ondernemer Ludvig R. Poulsen in Kopenhagen een winkel in gereedschap samen met zijn neef Louis Poulsen. De zaken gingen goed maar het duurde echter nog ruim twintig jaar voordat het bedrijf werd overgekocht en een designafslag nam. Het label kwam pas echt tot stand toen ze een samenwerking aangingen met topontwerper Poul Henningsen in 1924. Dankzij zijn talenten bracht het merk de ene na de andere iconische lamp op de markt, die tot de dag van vandaag schitteren in menig interieur. Ook andere designers en bedrijven kropen achter de tekentafel om (buiten)lampen voor Louis Poulsen te ontwerpen.

Licht je tuin op met de Louis Poulsen buitenlampen

Louis Poulsen buitenlampen zijn er eigenlijk in allerlei soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld de PH 3-2,5 Bolder Outdoor buitenlamp van Louis Poulsen. Dit is eigenlijk de stoere buitenversie van de PH 3-lampenfamilie van dit prachtige verlichtingsmerk. Hij licht in elk geval de mensen en objecten in je tuin perfect uit en dat zonder licht wat irriteert in je ogen. Comfort, functie en ambiance staan niet voor niets hoog in het vaandel. De Louis Poulsen Tolbod 155 Bolder Outdoor buitenlamp heeft een eenvoudig design, maar past juist daardoor eigenlijk wel in elke omgeving. Je kunt opritten, paden en donkerehoekjes uitstekend verlichten met deze lamp. Heb jij al een favoriet ontdekt in de collectie Louis Poulsen buitenlampen?

Louis Poulsen lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Louis Poulsen buitenlampen. Dat betekent dat wij elke lamp van Louis Poulsen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Louis Poulsen buitenlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Louis Poulsen buitenlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.