Livingstone Design van Nederlandse bodem

Livingstone Design is een designmerk van Nederlandse bodem. De focus ligt voornamelijk op meubels en accessoires voor in huis. De stijl van het merk is landelijk, maar met een klassieke touch. De producten worden door verschillende leveranciers over de hele wereld gemaakt. Het merk bezoekt regelmatig interieurbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van interieur. Op basis hiervan wordt de collectie samengesteld. Hierdoor laat het jonge merk je iedere keer verrassen met een waanzinnige en veelzijdige collectie. De producten zijn erg sfeervol en kleden iedere ruimte leuk aan. Je vindt er dan ook alle ingrediënten om je complete interieur opnieuw te stijlen.

Greep uit de collectie hanglampen van Livingstone Design

Om je alvast een beetje warm te maken voor de hanglampencollectie van Livingstone Design, lichten wij een aantal favoriete lampen uit. De Livingstone Design Ross hanglamp medium geeft jouw kamer een stijlvolle sfeer. Het licht komt zachtjes door het geweven materiaal heen wat zacht sfeervol licht geeft en verspreidt. Hang hem boven de eettafel als je graag gezellige etentjes plant, of hang hem in de woonkamer voor zacht licht tijdens het televisiekijken. De Ross hanglamp is ook verkrijgbaar in een groter formaat. De Livingstone Design Drury hanglamp E27 brons vormt een industriële toevoeging aan jouw interieur. Met de bronzen behuizing en het zwarte snoer is de hanglamp perfect voor moderne huizen, maar het past eigenlijk ook bij een rustieke omgeving.

Livingstone Design hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Livingstone Design. Dat betekent dat wij alle Livingstone Design hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.