Sorteren op

1-23 van 23 producten

Livingstone Design van Nederlandse bodem

Het Nederlandse designlabel Livingstone Design is in 2016 opgericht in Amsterdam. In de ruime collectie vind je de mooiste trendmeubels die je blij maken en jouw interieur eenvoudig een boost geven. In de collectie vind je voornamelijk kleinere meubels, woonaccessoires en verlichting. Livingstone Design geeft ontwerpers uit binnen- en buitenland de kans om hun bijzondere ontwerpen te binden aan het merk en deze bekendheid te geven. Zo is het designlabel continu bezig om de mooiste producten te verzamelen en hiermee het assortiment te vernieuwen en verrijken. Door de diversiteit aan ontwerpers vind je een variërend productaanbod. Hierdoor is de kans groot dat je een woonproduct vindt dat past bij jouw smaak en interieur.

Bijzettafels van Livingstone Design met multifunctionele ontwerpen

Livingstonde Design heeft een paar ontwerpen in het assortiment met een unieke twist. Neem bijvoorbeeld de Livingstone Design Huntly bijzettafel. Door zijn slanke silhouet met lange poten heeft de bijzettafel een elegante en verfijnde uitstraling. De gouden details aan de onderkant van de poten en de rand van het tafelblad geven Huntly een trendy touch. De Livingstone Design Wellinton bijzettafel ziet er prachtig uit en heeft ook nog eens een praktisch ontwerp. De handgreep aan de bovenkant van de tafel is namelijk niet alleen decoratief, maar je kunt de tafel hier ook aan optillen. Dit is ontzettend handig, want waarschijnlijk zijn er meerdere plekken in huis waar je deze elegante bijzettafel wilt neerzetten.

Livingstone Design bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Livingstone Design. Dat betekent dat wij alle Livingstone Design bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.