Sorteren op

1-16 van 16 producten

Livingstone Design van Nederlandse bodem

Livingstone Design is een designmerk van Nederlandse bodem. De focus ligt op meubels en accessoires voor in huis. Dit label heeft producten in een landelijke stijl en heeft een klassieke touch. De producten worden door verschillende leveranciers over de hele wereld gemaakt. Het team achter dit merk bezoekt regelmatig interieurbeurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van interieur. Op basis hiervan wordt de collectie samengesteld. Hierdoor word je iedere keer verrast met een waanzinnige en veelzijdige collectie. De producten van Livingstone Design zijn erg sfeervol en bevatten alle ingrediënten om je interieur van top tot teen aan te kleden.

Veelzijdige collectie fauteuils van Livingstone Design

Ga rustig zitten terwijl wij je alles vertellen over de ruime collectie fauteuils van Livingstone Design. Deze selectie fauteuils bestaat uit onder meer uit moderne exemplaren en klassieke ontwerpen. Juist op zoek naar een luxe uitvoering? Dan is de Benmore fauteuil misschien wel iets voor jou. De tijdloze Stratford fauteuil past door het design in vrijwel elk interieur. Zoals je ziet bestaat de collectie uit een aardige verscheidenheid aan fauteuils. Deze enorme hoeveelheid aan keus stelt je in staat creatief te zijn met de ruimte. Misschien kies je er wel voor om de fauteuil te laten breken met het interieur en hem als eyecatcher te gebruiken. Of misschien wil je juist één geheel creeëren en gebruik je een fauteuil van Livingstone Design om een interieur helemaal af te maken.

Livingstone Design fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Livingstone Design. Dat betekent dat wij alle Livingstone Design fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.