Sorteren op

1-36 van 48 producten

Livingstone Design breidt telkens uit

Livingstone Design is een designlabel van Nederlandse bodem en biedt uiteenlopende collecties meubels en accessoires aan voor in huis. Dit designlabel heeft producten in de landelijke, klassieke en moderne stijl en ze zijn stuk voor stuk helemaal van deze tijd. Het team achter dit merk is altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van interieur. De producten worden door verschillende leveranciers over de hele wereld gemaakt. Hierdoor word je keer op keer verrast met een waanzinnig en veelzijdig aanbod designproducten. De tafels van Livingstone Design zijn uniek, voelen zich thuis in allerlei interieurstijlen en zijn erg sfeervol. Zo bevat dit assortiment bijzettafels, eettafels en dressoirs die een interieur naar een hoger plan tillen.

Van klein naar groot: stijlvolle tafels van Livingstone Design

De collectie van Livingstone Design bestaat uit diverse soorten tafels. Deze tafels verschillen in stijl, kleur, materiaal en formaat. Zo bestaat de collectie uit een reeks bijzettafels, salontafels, dressoirs en eettafels. Een ronde, rechthoekige of vierkante eettafel? De keuze is aan jou. Een mooi voorbeeld is wel de Levin eettafel. Deze tafel mag qua uiterlijk dan wel heel erg lijken op de Levin salontafel, maar is gelukkig een stuk groter. Deze stijlvolle eettafel heeft door zijn gouden onderstel en marmeren blad een chique en luxe uiterlijk en biedt plaats voor maar liefst vier tot vijf personen. Heb jij al een favoriet op het oog?

Livingstone Design tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Livingstone Design. Dat betekent dat wij alle Livingstone Design tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.