Sorteren op

1-2 van 2 producten

It’s About RoMi

Anders dan de Engelstalige naam doet vermoeden, is It’s About RoMi een uniek verlichtingsmerk van Nederlandse bodem. Dit bijzondere designlabel ontwerpt sinds 1993 de mooiste lampen voor ieder interieur. Het woord ‘RoMi’ in de naam van dit merk staat voor de inspirerende woorden: Realistic Open Minded Individuals. It’s About RoMi wordt gerund door drie 'individuals'. Samen zijn zij verantwoordelijk voor een merk dat prachtige en betaalbare design lampen maakt vanuit hartje Amsterdam. De verlichting van It's About RoMi is uniek in Nederland vanwege de combinatie van ‘urban life’ met natuurlijke materialen. De collectie bestaat uit ontwerpen waar met hart en ziel aan is gewerkt. Bovendien heeft iedere hanglamp, vloerlamp en tafellamp de naam van een wereldstad gekregen. Zo ook de It’s About RoMi Glasgow collectie, vernoemd naar de grootste stad van Schotland.

Lichtbron en lamp

Kenmerkend voor de It’s About RoMi Glasgow verlichting is het feit dat de lampen verstelbaar zijn. Zo heeft de It’s About RoMi Glasgow wandlamp een verstelbare arm met een minimale lengte van 50 centimeter en een maximale lengte van 80 centimeter. Je beweegt deze lamp dus gemakkelijk mee met de hoeveelheid licht die je nodig hebt. Net als bij de It’s About RoMi Glasgow vloerlamp wordt er geen lichtbron meegeleverd voor deze lamp. Zo kun je zelf bepalen welk type je lichtbron je graag ziet in de It’s About RoMi Glasgow lamp. Ga je bijvoorbeeld voor een grote, bolle lichtbron of een kleiner, gekleurd exemplaar? Het is allemaal aan jou. Alle drie de lampen uit de Glasgow serie hebben een E27 fitting, dat wil zeggen dat alle lichtbronnen met een standaard fitting erin passen.

It’s About RoMi Glasgow bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It’s About RoMi. Dat betekent dat wij alle lampen uit de It’s About RoMi Glasgow serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de It’s About RoMi Glasgow collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de It’s About RoMi Glasgow familie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.