It's about Romi Brighton

De lampen uit de It’s about RoMi Brighton collectie laten je graag kennismaken met fraai design. Ben jij echt groot fan van deze ontwerpen? Dan kun je er zelfs voor kiezen om ze in het gezelschap van elkaar in een ruimte op te hangen. Zo creëer je eenvoudig wat meer een geheel tussen de lampen die je in je woning hebt hangen. De Brighton wandlamp is een van de producten die we graag voor je in de spotlight zetten. Door de lange arm van deze lamp is hij erg vrij in de richting waar hij het licht voor jou laat schijnen. Een lamp die graag met je meedenkt en zo is hij heel geschikt voor verschillende gelegenheden. Hoe handig is dat? Bekijk het complete aanbod om ideeën op te doen voor de verlichting in je eigen woning. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-1 van 1 producten Sorteren op 1-1 van 1 producten Terug naar boven

Over It’s about RoMi

In 1993 is het Nederlandse It’s about RoMi opgericht op een klein zoldertje ergens boven. Inmiddels opereren ze met succes vanuit de hoofdstad Amsterdam. Dit merk is eigenlijk al tientallen jaren een groter speler op gebied van design. Bij elk van de ontwerpen hebben ze een aantal belangrijke aspecten voor ogen: we hebben het dan over originele, kwalitatief hoogwaardige verlichting die graag jouw woning in de spotlight zetten. Maar waar komt de naam van dit merk vandaan? De letters van RoMi staan voor Realistic Open Minded Individuals. De ontwerpers van dit merk halen hun inspiratie werkelijk overal vandaan. Van de natuur tot aan steden. Dit zijn overigens twee belangrijke inspiratiebronnen voor hun. Voor elk van de ontwerpen gebruiken ze duurzame, pure materialen waardoor je jarenlang plezier ervan hebt.

It’s about RoMi Brighton: een tikkeltje industrieel

De lampen uit deze collectie zijn eigenlijk kunstwerken op zichzelf. Dat zie je ook wel aan het design van de Brighton vloerlamp. Een lamp die je een mooie plek geeft naast je bank of bureau bijvoorbeeld. Ga je voor zwart of koper? De kleur geeft hem toch net weer een wat andere uitstraling. Daarom is het belangrijk om te kijken welke kleur nou het best in jouw interieur past. De combinatie van verschillende lampen maakt deze vloerlamp een plaatje om naar te kijken. Door de betonnen voet ben je er in elk geval zeker van dat deze stevig op zijn pootjes staat.

It’s about RoMi Brighton bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It’s about RoMi. Dat betekent dat wij alle producten uit de It’s about RoMi Brighton collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.