It’s about RoMi Nashville

De It’s about RoMi Nashville collectie bestaat uit een serie lampen die jouw interieur net die stoere twist geven die het nodig had. Want hoewel we bij Nashville meestal vooral denken aan de countrymuziek, is de hoofdstad van Tennessee zoveel meer dan dat. Bij het ontwerpen van de It’s about RoMi Nashville collectie hebben de ontwerpers zich meer gefocust op de algemene sfeer die in Nashville heerst. Dit resulteerde in een aantal industriële, vintage ogende wand- en hanglampen. Zo lijken de zwarte buizen in de Nashville wandlamp zwart verdacht veel op de leidingen die je aantreft op de muren van menig oud café. Gelukkig verkeren de buizen van deze wandlamp in een veel betere staat, en worden ze daarbij vergezeld door zes lampen. Zo wordt jouw muur van top tot teen verlicht. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Over It’s about RoMi

Bij It’s about RoMi worden de mooiste lampen in de meest uiteenlopende stijlen ontworpen en geproduceerd. Hoewel de naam van het label suggereert dat we hier te maken hebben met een enorm internationaal bedrijf, is dit niet het geval. It’s about RoMi is momenteel namelijk gevestigd in de grachten van Amsterdam. Vanuit daar verblijden ze de rest van de wereld met hun vernieuwende en bijzondere creaties. ‘RoMi’ is namelijk niet alleen een mooie naam, maar staat ook voor ‘Realistic Open Minded Individuals’. Een slagzin die de filosofie van het merk perfect uitdraagt. It’s about RoMi haalt haar inspiratie uit zowel de steden als de natuur en maakt daarmee originele en bijzondere lampen. Tussen de lampen van It’s about RoMi zal je echter nooit een compleet onpraktisch kunstwerk aantreffen: het gebruiksgemak staat eveneens hoog in het vaandel.

De moderne kroonluchter

De Nashville collectie van It’s about RoMi bevat eveneens een lamp die zich het beste laat omschrijven als de moderne, industriële versie van een kroonluchter. De Nashville hanglamp zwart bestaat namelijk uit drie verschillende armen die aan elk uiteinde een lichtbron bevestigd hebben. Doordat je de armen echter kunt draaien, ben je zelf in staat om jouw eigen kroonluchter keer op keer opnieuw vorm te geven. Zo raak je er nooit op uitgekeken! Het mag duidelijk zijn dat voor welke lamp je ook kiest, hij je interieur hoe dan ook een boost geeft.

It’s about RoMi Nashville bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It’s about RoMi. Dat betekent dat wij alle producten uit de It’s about RoMi Nashville collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.