Naar boven

Design van It’s about Romi

Verrassing: het Nederlandse verlichtingsmerk It’s about Romi is níet vernoemd naar een vrouw die Romi heet. Romi is namelijk een afkorting voor Realistic Open Minded Individuals. En dat de ontwerpers bij dit merk inderdaad zulke mensen zijn, zie je meteen in hun designs. De collectie van It’s about Romi is gebaseerd op het leven in de grote stad en alle individuen die er leven. De meest bekende serie van It’s About RoMi heet dan ook Citylights, en is een ode aan een aantal Europese hoofdsteden. En hoewel elke lamp zijn eigen charme heeft, zijn ze ook heel mooi met elkaar te combineren. Hang jij Minsk naast Warsaw? Of plaats je liever Prague naast Zagreb? It’s about Romi is open minded, dus alles is mogelijk.

Op reis met It’s about Romi

Ga je mee naar op reis? We beginnen onze tour in Polen, met de Warsaw hanglamp: een eenvoudige maar elegante en tijdloze lamp met een bolvormige glazen kap. Van hieruit reizen we door naar de volgende It’s about Romi hanglamp, de Minsk hanglamp die gemaakt is van zwart metaal en een kokervormig glas. Geen tijd te verliezen, want de volgende hoofdstad is in zicht: hier wacht de Kiev hanglamp op ons. Deze It’s about Romi hanglamp is de perfecte mix tussen klassiek en modern en past daarom in elk interieur. De reis langs de hanglampen van It’s about Romi eindigt in Tsjechië: vergaap je aan de Prague hanglamp met een prachtige druppelvormige glazen lampenkap.

IJzersterke It’s about Romi hanglamp

It’s about Romi hanglampen combineren met gemak het fragiele van glas met het robuuste van metaal. Door deze combinatie ontstaat er een industriële look die tegelijkertijd retro en modern is. Neem bijvoorbeeld de Zagreb hanglamp. Deze It’s about Romi hanglamp heeft een zwarte ijzeren kap met een diameter van 35 centimeter en een hoogte van 15 centimeter. Combineer dit met een mooie lichtbron, en je waant je een oogwenk in een schemerige fabriekshal in de Kroatische hoofdstad. Dus zoek je een mooie lamp die wel tegen een stootje kan? Dan is deze It’s about Romi hanglamp de keuze voor jou.

It's about Romi hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van It's about Romi hanglampen. Dat betekent dat wij elke It's about Romi hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke It's about Romi hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je It's about Romi hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.